
A hagyományteremtő céllal indított Slow Food and Wine Masterclass Borvacsora egy tematikus gasztronómia program, ami 2019. január 12-én veszi kezdetét. Az első estén Fiáth Attila borszakértő csatlakozik a Bori Mami étterem csapatához, hogy a vendégek a Slow mozgalom jegyében egy nyugodt és lassú vacsorán vehessenek részt.
A program érdekessége, hogy nem csak az ételekre, de egy kis gasztro- és bortudás megszerzésére is lesz idő. A 19 órakor kezdődő borvacsora témája a Kékfrankos lesz. A borfajtához kapcsolódóan Szabó Kevin Chef és csapata állította össze a menüsort, hazai prémium alapanyagokból.
Az este során olyan borokat kóstolhatnak majd, mint a St.Andrea Kadarka Pezsgője Egerből, a Soltészbor Kékfrankos 2015, a Garger Kékfrankos 2015, vagy éppen az Almagyar Érseki Szőlőbirtok 68 Kékfrankos bora. A melléjük párosított ételek közt lesz szürke marha sajt, házi kovászolt kenyérrel előételként, malac császár káposztával, illetve marha hasalja és répa barbecue.
További információkat, a részvételi díjat és a jelentkezés menetét az esemény Facebook oldalán találják.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.