Vadakat űzhetünk a badacsonyi Gasztrohegyen

étterem
PUBLIKÁLÁS: 2019. január 14. 12:25

Még júniusban írtunk róla, hogy az egész éves turizmus álmát szem előtt tartva kitaláltak egy programsorozatot a Balatonnál. A Gasztrohegy zömmel a Badacsony környékén játszódó történet, amiből havonta egyet rendeznek, itt szezonális jelleggel készítenek ételeket, kínálnak italokat.

Már félidőnél jár a programsorozat bőven, január 26-án várható az újabb felvonás Gasztrohegy Gasztrokaland/Vezetett túrák/Nagyvadak a hegyről néven (a Facebook szerint). Két időpontot kínálnak kóstolókkal, talalákozással a vendéglátókkal, idegenvezetéssel, naplementenézéssel, borozással.

. Forrás: Badacsony nyitva/Facebook

Január 26-án, szombaton és 27-én, vasárnap lesz a két időpont, mindkétszer 11-17 óra között zajlik a program. A 16 ezer forintos bevezető árban benne van a helyek közti közlekedés, a fogadás, a kóstoló öt helyen, a borok és ételek ára. Mindkét nap más-más helyekre juthat el az ember, annyi a fix, hogy a túrák a Hotel Bonvinótól indulnak és a Laposa Birtokon végződnek.

Badacsony Forrás: Szindbád az utazó

Milyen ételekre számíthatunk? –- merülhet fel a kérdés. A telet a vadak dominálják, ahogy a Facebookon fogalmaznak a szervezők:

A Gasztrohegy programsorozat nem ér még véget, lesz esemény a február 22-24-i, a március 22-24-i és az április 12-14-i hétvégén is, ez utóbbival zárul az egész móka. Bővebb információkat itt talál a Gasztrohegyről.

Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.