A hétvégén rendezik meg huszadik alkalommal az Etyeki Pikniket pincetúrával, ingyenes bortanfolyammal már az induló szüret jegyében – írja az MTI.
Már az első Etyeki Piknikre tizenötezren látogattak el. A megújult gasztrosétányon hideg-meleg ételekkel, musttal, sajttal, szüreti mulatsággal, kézművesekkel és népzenészekkel várják az érdeklődőket.
A látogatók a borok és pezsgők mellett kóstolhatnak érlelt sonkákat, kakasherepörköltet, libatepertőt, csalánlevest, házi süteményeket, különleges szörpöket és lekvárokat, kézműves csokoládét és nyárson sült malacot is. Az Etyeki Sajtútállomáson kipróbálhatják a vajköpülést, és megismerhetik a sajtkészítés folyamatát is. A Dvorák Vendégudvarban pedig birkát, kecskét, disznót, tyúkot, libát, kacsát és kicsinyeiket láthatják, és meg is simogathatják.
A vállalkozó kedvűek részt vehetnek a piknik hagyományos főzőversenyén. Ezúttal vadat kell készíteniük a jelentkezőknek. További részletek a rendezvényről annak közösségi oldalán olvashatók.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.