"Láttál már 150 kilós tonhalat egészben? Megkóstolnád a TheBigFish marseille-i hallevesét? Ettél már akasztói szikipontyot?" – teszi fel a kérdést a Budaörsi Halpiac a facebook-oldalán. A legtöbben valószínűleg nemmel válaszolunk ezekre a kérdésekre, éppen ezért ideje bővíteni halas ismereteinket.
A Laci!Konyha! séfje, Mogyorósi Gábor beavat a tökéletes rántott ponty sütésének rejtelmeibe, de látványos halbontásra is sor kerül majd, írja a Diningguide.hu. Egy 150 kilós atlanti kékúszójú tonhal kerül az asztalra, amelyből a Fuji szakácsai készítenek sashimit, de steaket is süttethetünk belőle. A főzőshow-k és kóstolók mellé pedig még élőzene is jár.
Az akasztói szikiponty az Aranyszalag-termékvédjegy várományosa, és ezen a napon fogja megkapni hivatalosan az elismerést - bizonyítva, hogy nem hiába az egyik kedvenc fajtája az Onyx, a Salon, a Csalogány26 és a Bock Bisztró szakácsainak.
A TheBigFish is készül egy különleges menüvel: a marseille-i hallevesének és a füstölt szikiponty kóstolásához itt lehet regisztrálni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.