
Azt gondoljuk, a tojásrántottánál egyszerűbb étel nincs, és bárki el tudja azt készíteni. Ez így is van, azonban most elárulunk egy titkos összetevőt, amelytől egy egyszerű tojásrántotta is igazi gurmé fogás lesz. Otthon, egyszerű alapanyagokból elkészítheted akár reggelire, ebédre vagy vacsorára. Most figyelj, mert leleplezzük a titkot.

Ennek a tojásrántottának a titka a hozzáadott tejföl, amelytől igazán lágy és krémes lesz a végeredmény. Egyszerű, mégis fantasztikus, hiszen kevés hozzávalóból, igen különleges és gazdag íz születik, ráadásul pár perc alatt elkészül. Könnyen variálható, mehet bele bacon, sajt, friss zöldfűszer vagy zöldség.
Készítheted pirított hagymával, paprikával, paradicsommal összesütve is.
A végeredmény egy bársonyosan krémes tojásrántotta, amely messze túlszárnyalja a hagyományos verziót. Egy szelet pirítóssal tökéletes napindító, de egy filmnézős vacsorára is tökéletes.
A rántottát mindig spatulával keverd, ne villával! Finom, lassú mozdulatokkal tereld félre a nagyobb tojásdarabokat, hogy az alatta lévő folyékony rész is megsüljön. Így lesz a végeredmény puha, lágy és homogén állagú. Ha nincs kéznél tejföl, kipróbálhatod tejjel is. A ropogós bacon remekül passzol hozzá, főleg, ha tartalmasabb reggelire vágysz.
A tejfölös tojásrántotta önmagában is megállja a helyét, de a bacon, egy kevés reszelt sajt vagy friss zöldfűszer igazi luxus élménnyé varázsolja ezt a klasszikus fogást.
Ezek a cikkek is érdekelhetnek:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.