
A mennyei krumplifőzelék titka nem egy, hanem két egyszerű összetevőben rejlik, amelyeket, ha beledobsz, akkor hivatalosan is ez lesz a kedvenc ételed. Most megtudhatod, hogy egy egyszerű klasszikus menzás fogást, hogy lehet teljesen új szintre emelni, és egy olaszos ízvilágú fenséges ebédet összedobni egy csipetnyi titkos fortéllyal.

A hagyományos krumplifőzelék lelke a babérlevél és a majoránna. És amitől nem csak egyszerűen finom, hanem mennyei lesz, az a titkos összetevő a parmezán. Ha így készíted, akkor nem kell rántással vagy habarással bíbelődni, anélkül is krémes és testes főzelék lesz a végeredmény.

Ha úgy érzed, hogy ez a mennyei krumplifőzelék nem elégszik meg a hagyományos fasírttal – pedig az is passzol hozzá – akkor tálalhatod tükörtojással, melynek a sárgája még selymesebbé varázsolja a főzeléket, vagy készíthetsz hozzá egy-egy szelet grillezett rozmaringos csirkemellet, de remekül illik hozzá a grillsajt vagy a zöldségfasírt is.
Ha készítenél hozzá egy cukkinifasírtot, nézd meg a videót!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.