
Az őszibarack-krémleves frissítő és mégis lágy, édes, pont amire egy kellemes délutánon vágyik az ember. Ha szereted a gyümölcsös, krémes desszerteket, ez a recept kihagyhatatlan!
Ha őszibarackból készült krémlevest még nem próbáltál, akkor itt az ideje! Ez a fogás egyszerre könnyű, finom, és gyorsan elkészül, mégis igazi különlegesség az őszi gyümölcsök között. Egy kis vanília, tejszín, és néhány apró trükkel olyan kényeztető ízvilágot kapsz, ami simán versenyre kel a legjobb desszertekkel, és még a konyhában sem kell órákat szobroznod!
Nem kell hozzá más, csak pár alapanyag, mégis varázslatos lesz a végeredmény. A recept egyszerű, de ne becsüld alá: a pudingpor miatt tényleg tökéletes állagú és nem túl híg lesz a gyümölcsleves, ráadásul még hidegen is csodásan fogyasztható.
Tálaláskor kínálhatsz mellé egy kis tejszínhabot, és szórhatsz a tetejére friss őszibarackdarabokat.
Bors tipp: ha szereted az izgalmas ízeket, egy csipetnyi őrölt fahéj vagy szerecsendió igazán jól passzol az őszibarackhoz. A tejszínhab helyett akár egy kis natúr joghurtot is keverhetsz az őszibarack-krémlevesbe.
Kísérletezz bátran más gyümölcsökkel is, például sárgabarackkal vagy körtével, ha épp nincs kéznél őszibarack!
A következő videóban egy másik őszibarack-krémleves recepttel ismerkedhetsz meg:
Az alábbi recepteket se hagyd ki:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.