
Nem gondoltad volna, igaz? Pedig hidd el nekünk, az avokádó nem csak guacamole formában verhetetlen, hanem egy szuper krémes, egészséges és izgalmas alapanyag a fagylaltok világában is! Ha még nem próbáltad az avokádós fagyit, itt az ideje, hogy felfedezd. Készülj fel, hogy a fagylalt fogalma örökre megváltozik!
Elkészítés: az összes hozzávalót turmixold össze, majd a kakukkfű apró darabjait is keverd bele. Öntsd formákba, majd tedd be a fagyasztóba. Néha kevergesd meg, hogy elkerüld a kristályosodást. Pár óra, és kész is a hűsítő, fűszeres finomság!
Elkészítés: turmixold simára a hozzávalókat, öntsd formákba, majd fagyaszd le. A gyömbér frissítő csípőssége igazán feldobja a fagyit!
Elkészítés: turmixgépbe tedd bele az avokádót, szedret, joghurtot, mézet és citromlevet. Turmixold simára, krémesre. Öntsd jégkrém formákba, majd fagyaszd legalább 4 órán át.
Bors tipp: ha picit darabosabban szereted, keverj hozzá pár egész szedret mielőtt a formákba töltöd! Az avokádó szuper krémessé teszi a jégkrémet, a szeder pedig gyönyörű színt, és friss ízt ad neki.
Elkészítés: turmixold simára az összetevőket, töltsd formákba, és tedd a fagyasztóba. A gyömbér és a kardamom együtt igazán egzotikus, pikáns ízt kölcsönöz a fagyinak!
Elkészítés: turmixold össze az alapanyagokat, és tedd be a fagyóba. A csoki és a chili egy klasszikus páros, ketten együtt igaz endorfinbombát alkotnak, amit mindenképpen érdemes kipróbálnod!
Nézd meg az alábbi receptet is:
Az alábbi receptjeinket is próbáld ki:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.