Horoszkóp

Megsúgták az égiek: hamarosan extra pénz üti a kezét ennek az 5 csillagjegynek

K. C.

Létrehozva: 2024.05.28.

Eláruljuk, kik fognak két héten belül nem várt pénzhez jutni.

A csillagászat sok mindenre keresi a választ. A kapcsolatok, személyiségeinek a mélységét is gyakran fejtegeti. Ám a legtöbben mégis inkább a jövőt és a hamarosan bekövetkező változások miatt érdeklődnek a témában.

tavasz, horoszkóp, csillagjegy Pexels
Fotó: Pexels

Most hat csillagjegy igazán boldog lehet, ugyanis a csillagok állása szerint két héten belül extra pénz fogja ütni a markukat.

Mérleg

A szerencse istennője most a mérleg jegyűek mellé áll. Ezen jegy szülöttei a szerencsejáték terén várhatnak nagyobb nyereményt, de ha játékterembe próbálnak szerencsét, ott sem fognak üres kézzel távozni.

Halak

A Halak csillagjegy számára kifizetődőnek fog bizonyulni a kemény és kitartó munka. Szorgalmuk a következő két hétben szó szerint kifizetődőnek fog bizonyulni.

Szűz

Kedvezően fog alakulni a Szűzek számára nemcsak a következő két hét, de az év további része is. E csillagjegy szülőtteinek pénzügyeibe pozitív változás fog beállni. Legyetek elég bátrak olyasmibe is belevágni, amiről eddig csak álmodtatok. Ugyanis pont ez fog a sikerhez elvezetni titeket.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyre rá fog mosolyogni Fortuna. A munkahelyükön igazán pozitív fejlemények várhatók a következő két hétben. Előléptetés és egy fizetés emelet is van a láthatáron. De még az is lehet, hogy pénzjutalomban fog részesülni a munkájáért.

Vízöntő

A csillagok állása szerint nagy nyereséghez juthatsz ebben az időszakban, Vízöntő! Ez a pénzösszeg azonban a legváratlanabb helyről is érkezhet, akár egy nyeremény, fizetés vagy egy előnyösen megkötött üzlet formájában. A lényeg, hogy járj nyitott szemmel.

(VIA)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek