Ezo

Heti horoszkóp: hétfőn azt tehetünk, amit szeretnénk, de utána...

Létrehozva: 2023.04.10.

Izgalmas lehetőségeket és szabad döntéseket tartogat a hét. Mutatjuk a következő napok horoszkópját!

A hét rögtön egy különleges nappal indul, hiszen nem lesz fényszög az égen. Ez azt jelenti, hogy a csillagok nem befolyásolják a döntéseinket. A Vénusz, a kisszerencse, a szerelem és szépség bolygója pedig jegyet vált, és az Ikrekbe lépve izgalmas lehetőségeket hoz mindenkinek – ígéri heti horoszkópjában az Astronet.

csillagjegy, horoszkóp, ezotéria, asztrológia, ezo, illusztráció
Mutatjuk, mi vár rád a héten a csillagok szerint!  Fotó: Shutterstock

Heti horoszkóp: április 10-16.

Kos

Húsvét hétfőn nem lesz fényszög az égen: most azt hozhatsz ki a napból, amit te szeretnél: alakítsd hát úgy, hogy mosollyal az arcodon emlékezhess rá vissza! Szerdán a Kosban együttálló Nap és Jupiter feltüzel téged. Vigyáznod kell, nehogy túlzásokba ess! Vasárnap érdemes fürdőbe, szaunába menned!

Bika

Kedden a Vénusz kilép a Bikából, ami miatt neked nm lesz épp felhőtlen a napod. Úgy érzed, elvettek tőled valamit. Ne aggódj: az élet hamarosan kárpótol. Szerdán és csütörtökön szuper fényszögek lesznek az égen, amik sikerrel kecsegtetnek. A hétvégéd felemásnak látszik: nem lesz könnyű tervezned. Maradj nyitott és rugalmas!

Ikrek

Jól indul a heted, már csak azért is, mert a Vénusz kedden belép az Ikrekbe. Innentől kicsit szerencsésebbnek, szebbnek és szerethetőbbnek érzed magad, emellett az önbizalmad is a helyére kerül. Pénteken és szombaton elemedben leszel, de vasárnap újra rád törhet a fáradtság.

Rák

A húsvét alaposan lefárasztott, szánd a hétfőt pihenésre! Készülj fel már most: szerdán kemény kritikát kapsz majd, azonban sértődés helyett vizsgáld meg az igazságtartalmát! Lehet, hogy munkahelyet kellene váltanod? Hétvégén mozdulj ki, irány a természet! Ott higgadtabban tudsz mérlegelni.

Oroszlán

Imádni fogod a hétfőt: a Nyilas Hold fellelkesít. Ráadásul nem lesz fényszög az égen, azaz szabad kezet kapsz. Mindez azt jelenti, hogy azt hozol ki ebből a napból, amit akarsz. A hétvégén pedig szerelmes hangulatba kerülsz.

Szűz

Furcsa helyzet elé állít az élet ezen a héten. A húsvét utáni első munkanapon a Vénusz jegyváltása azt sugallja: két feladatkört kell betöltened. Ez kisebb pánikkal tölthet el. Szerencsére szerdán és csütörtökön is lesznek szuper fényszögek, amelyek segítenek megoldást találni. Hétvégén kalandok és meglepetések várnak rád.

Mérleg

Hétfőn töltődj fel, mert kihívások várnak rád a következő napokban! Kedden bolygód, a Vénusz jegyváltása lelkesítően hat rád, ám szerdán együttáll a Kosban a Jupiter és a Nap, amely agresszív ember megjelenését szimbolizálja. A hétvégén lesz majd időd kitalálni, hogy mit kezdj vele.

Skorpió

Hétfőn még élvezd ki a hosszú hétvége utolsó napját! Kedden vagy az elkövetkező napokban valaki ki fog lépni az életedből, nagy űrt hagyva maga után. Ez a hangulatodra is rányomja a bélyegét. Csak vasárnap mutatnak enyhülést, gyógyulást a bolygók. Sírj nyugodtan, alighanem segíteni fog!

Nyilas

A húsvét hétfő csendesnek ígérkezik. Kedden Vénusz jegyet vált, ami számodra azt jelenti, hogy egy vonzó ember lép be az életedbe. Ha van párod, igyekezz, hogy ne legyen oka féltékenykedni! Ha nincs még társad, akkor lehet, hogy ő lesz az. Hétvégén ki kellene szellőztetned a fejedet, hogy józanul tudj dönteni.

Bak

Hétfőn egy teljes napon keresztül nincsen fényszög az égen, ami rendkívül ritka. Most tényleg te irányíthatod az eseményeket. Ez elégedettséggel tölt el. Keddtől vissza kell rázódnod a munkába. Csak csütörtökön lesznek nehéz fényszögek, de legalább előtte és utána gördülékenyen mennek majd a dolgok.

Vízöntő

Nem sok kedved lesz a hosszú hétvége után visszatérni a munkahelyedre. Szerencsére a Vénusz keddi jegyváltása kreatív ötletekkel tölt el, ami megkönnyíti a dolgodat. Csütörtökön éjjel lesz egy Hold-Plútó együttállás a Vízöntőben, amely másnap érzékennyé tehet. Mások azt hiszik, kemény ember vagy, de mos számukra is kiderülhet, hogy mégsem. Kiváltképp, ha nem szégyelled az érzéseidet!

Halak

Hétfőn nem lesz fényszög az égen, szabad kezet kapsz, és irányíthatod az eseményeket. Keddtől azonban minden napra jut valami fontos konstelláció, ami miatt folyton valamire, valakire kell reagálnod. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod. Fényes bolygóállások kedveznek neked.

https://cdn.borsonline.hu/2023/04/oKfUyHzdrdEPDsr7Rok5a806ElrvGhqU-F_SDhUqk-s/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2YzOTcyMjcyODM0NjQzMWY5MmI5ZWFmMTE1Njc4Mjc5.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Halogató csillagjegyek: horoszkópod elárulja, te is közéjük tartozol-e

Horoszkópod elárulja, mennyire vagy halogató.

 

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183969_auto_resized.jpg
origo.hu

Minden eddiginél nagyobb pusztítás jön, itt a váratlan orosz bejelentés

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27699_resized.jpg?avcount=1714716912
origo.hu

Újabb felkavaró részletek a bőnyi iskolában történt késelésről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183834_auto_resized.png
metropol.hu

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183660_auto_resized.jpg
vg.hu

Macron szembeszállna Oroszországgal, de nukleáris fegyverek nélkül

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183460_auto_resized.png
metropol.hu

Nincs kegyelem: zivatar, eső, felhőszakadás – 15 vármegyére adtak ki riasztást

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181841_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Félelem és reszketés Németországban: minden ötödik ember napi szinten szorong a klímaválság miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17181852_auto_resized.jpg
mindmegette.hu

Gordon Ramsay elárulta, hogyan készül a tökéletes, ropogós sült krumpli

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17183507_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Új trónörökös a láthatáron? Bizonyítékokkal jelentkezett Károly király és Kamilla eltitkolt fia

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17184139_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Négy éve hunyt el az ország Lópici Gáspárja: így néz ki most a horrorház

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180176_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Erdélyi Mónika már feladta a reményt – Jákob Zoltán közbelépett

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27681_resized.jpg?avcount=1714716912
travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban (hirdetés)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban