Ezo

Ezek a csillagjegyek legsötétebb titkai

Létrehozva: 2023.04.30.

Mindenkinek vannak titkai, ez köztudomású tény. De ha megtudjuk, hogy a csillagjegyek mit rejtegetnek, könnyebb lesz kezelni őket.

Kos

Nem bírja, ha a dolgok nem úgy mennek, ahogy elképzelte. Nehezen tűri, hogy bárki is megmondja neki, mit kellene tennie, inkább megy a maga feje után makacsul, megingathatatlanul (még akkor is, ha rossz irányba megy...). Ha valaki vagy valami az útjukba áll, vagy bárki meggátolja őket céljaik elérésében, dührohamot kapnak.

titok
Fotó: Pixabay

Bika

Sokkal jobban függnek a tárgyaktól, mint azt mutatják. Imádják a kényelmet, és sokszor olyan tárgyakra is képesek teljesen rápörögni, amelyekre igazából semmi szükségük nincs. A Bikák emellett jó tanácsadók, de ha abban kérnéd a segítségüket, hogy mire költsd a pénzed, inkább fordulj valaki máshoz.

Ikrek

Többnyire az első benyomás alapján ítélnek emberekről és azonnal beskatulyázzák, akikkel találkoznak. Sokkal rosszabbnak látják az embereket, mint amilyenek valójában, de egyáltalán nem érdekli őket, hogy ezzel bárkit is megbántanak.

Rák

Imádja sajnáltatni magát. Nagyon könnyen megsértődik vagy könnyű megbántani, és ilyenkor egy hosszú önmarcangoló rituálét jár végig, amit a körülötte élők nehezen viselnek el. Az, hogy érzelmileg felnőtt lenne, vagy stabil, csak álca.

https://cdn.borsonline.hu/2023/04/nFIWjf6a8I355nB5lxZYVu15eTjvwy9633MNFe-fya0/fill/276/155/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzgxMmVhOGViZGQ0MjQzNjE5MGIzNjAwMDgwMzhjMTcz.jpg
Ezt ne hagyd ki!

Bőség és szenvedély: ezt tartogatja a csillagjegyeknek a Bika hava

 

Oroszlán

Egyfolytában dicsérni kell. Nagyon büszkék, és elképesztően magabiztosnak tűnnek, ám folyamatosan szükségük van arra, hogy az emberek simogassák az egójukat dicséretekkel, bókokkal. Ha ehelyett kritizálnád, készülj fel arra, hogy meg fog sértődni, és még az is lehet, hogy teljesen kizár az életéből.

Szűz

A Szüzeknek analitikus az elméjük, és mindenben a tökéletességre törekednek. Külsőre tényleg tökéletesnek tűnhetnek, de nemcsak a világgal, hanem saját magukkal is kritikusak, ami intenzív önostorozásba torkollik. Folyamatosan küzdenek a belső démonaikkal, miközben arra vágynak, hogy ideális, tiszta életet éljenek.

Mérleg

Mindig a nyugalomra törekednek, fontos számukra, hogy mindenki elégedett legyen. Ezért igyekszenek is mindenki kedvére tenni. Ezt pedig rengetegen használják ki. Nem tudnak nemet mondani még akkor sem, ha már önmaguknak okoznak fájdalmat.

Skorpió

Bár szeretnek mindenről tudni, a saját magánéletüket igyekeznek elrejteni a világ elől. Rettentő féltékeny természetűek, mert szeretik birtokolni a másikat. Emellett gyanakvóak is, miközben egy-két perc alatt átlátnak a másikon.

Nyilas

A Nyilasok imádják a kalandokat, a szabadságukat, és mindig keresik az új impulzusokat. Ezt előszeretettel hangoztatják is magukról, ám ha valaki megkérdőjelezi ennek igazságtartalmát, esetleg rá is világít arra, hogy ez nem minden esetben van így, elutasítóvá válnak. Ha a Nyilas azt hiszi, hogy igaza van, akkor igaza van. Nem tud más szemszögéből magára látni, és némán ítélkezik a másik felett.

Bak

Bár mindenki azt gondolja, a Bakok érzelemmentesek, mert túlságosan praktikusan kezelik az életüket, ez igazából csak egy álca. Bár valóban távolságtartó emberek, de emellett meglehetősen érzelmesek is. Ha valaki át tud jutni a kemény páncélon, rájön, hogy a Bakok szenvedélyesek, gondoskodók és romantikusak.

Vízöntő

Rájuk az emberek általában ufóként tekintenek, és ezt ők is tudják. Mindig tele vannak nagy ötletekkel, és azon pörögnek, hogyan lehetne jobbá tenni a világot. Néha azonban kívülállónak érzik magukat, mivel mások nehezen értik meg az összetett gondolataikat és elképzeléseiket. Emiatt elszigeteltnek érzik magukat.

Halak

A Halak folyton a saját kis álomvilágában él, retteg attól, hogy szembesülnie kell a valósággal. A belső énjét, az igazi valóját is inkább rejtegeti, igyekszik egy buborékban leélni az egész életét.

(Life.hu)

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189616_auto_resized.jpg
origo.hu

Megszólalt a saját edzőjét bohócnak nevező magyar hokis a szenzációs feljutás után

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27766_resized.jpg?avcount=1714899620
origo.hu

Mindenkit megdöbbentett Oroszország fontos szövetségese, mi történhetett?

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189988_auto_resized.png
metropol.hu

"Bocsánatot kérünk" - szégyenükben menekültek a szurkolók Újpestről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189106_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Változnak az idők: egy hónapja még támadta Magyar Pétert, ma pedig már a Tisza Párt jelöltje

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188226_auto_resized.png
metropol.hu

Ez nagyon nem fog tetszeni Szoboszlainak: új posztra került

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189297_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Nógrádi György is úgy látja, hogy egy világháború küszöbén állunk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27767_resized.jpg?avcount=1714899620
origo.hu

Hatalmas botrányba keveredett Majka

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27769_resized.jpg?avcount=1714899620
origo.hu

Félelem a moziban: Így nézhet ki az atomháború, ilyen lehet a pusztítás

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27770_resized.jpg?avcount=1714899620
magyarnemzet.hu

Az orosz „Sátán II” nukleáris fegyver milliókat ölne meg és egész nagyvárosokat tenne a földdel egyenlővé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17188786_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Földi pokol: közel jár az összeomláshoz a rákbeteg Katalin hercegné

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17189381_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hoppá! Mégis született telitalálat, és egy magyar rengeteg pénzt nyert

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/lHj-gZZ6oiCS2RNd3pB-KKq_1mhzuWXfXN1d8qkgWVI/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwNmNlYzczNzdjNTQ3NmQ5MDMxOGM2NzljNzQ4NDk5.jpg
Kvíz

Egybe vagy külön? A többségnek fogalma sincs, hogy kell írni ezeket a szavakat

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban