Ezo

7 kristály, amely mágnesként vonzza életedbe a pénzt

Létrehozva: 2022.08.22.

Vannak kristályok, amelyek energiája mágnesként vonzza a pénzt. Ahhoz azonban, hogy helyesen használd, tudnod kell, milyen a viszonyod a pénzzel és a bőséggel.

Ahhoz, hogy az ásványok segítségével magunkhoz tudjuk vonzani a bőséget és a pénzt, tudnunk kell, hogyan viszonulunk hozzá. Van, aki bűntudatot érez, ha pénzt költ magára, másoknak előző életükből van szegénységi fogadalma, sokan pedig túlságosan is ragaszkodnak az anyagi javakhoz. Bármelyik csoportba is tartozol, ezek a kristályok segíteni fognak mágnesként bevonzani a pénzt.

1. Citrin

Azoknak, akik a pénzt és a vagyont negatív energiaforrásnak tekintik, a citrin feloldja a hiedelmeit. Aranyló fénye híres az erőteljes pozitív energiáról és a napfonat csakra megtisztításáról. Segít felszámolni az önbizalmi blokkokat, amelyek hátráltatnak bennünket abban, hogy hozzánk vándoroljon a pénz.

A citrin segít, hogy hozzánk áramoljon a pénz.
A citrin segít, hogy hozzánk áramoljon a pénz.

2. Pirit

Nem véletlenül hívják a bolondok aranyának. Megtévesztő színe miatt olyan, mint az igazi arany, ám éppen emiatt nincs benne semmi bolondság! Minden pénzzel kapcsolatos elakadást felold és segít ráhangolódni a jólét energiájára. Oldja a szegénységtudatot, szerencsét hoz és segít meghozni a bőséget az életedbe.

3. Zöld Jade

A szerencse egyik legfontosabb kövének tartják a világon. A zöld jáde mindig örömet hoz, és a kínai történelemben a harmónia és gazdagság vonzására használták. Mindemellett az energiája segít megőrizni a nyugalmat, függetlenül attól, hogy éppen milyen anyagi gondok sújtanak. Megnyugtató képessége azt jelenti, hogy nem hozol elhamarkodott döntéseket. Végezetül: szerencsés helyzeteket teremt neked.

4. Zöld Aventurin

Az aventurin a bőség és gazdagság energiáját hordozza. Azok, akik többet akarnak valamiből az életükben; legyen szó több szeretetről, több szabadságról, több időről, több önbizalomról vagy több gyógyulásról az aventurin támogatni fogja őket. Ez a szívgyógyító kristály fantasztikusan képes ráhangolódni lelkünk valódi kívánságaira, és segít elküldeni ezt a szándékot az Univerzumnak.

 

5. Hegyi kristály

A hegyi kristály olyan kristály, amelyet minden kezdőnek be kell szereznie a készletébe, mivel ez az egyik legsokoldalúbb drágakő. Nemcsak világosságot és tiszta gondolatokat kínál, hanem képes felerősíteni szándékaidat. Például, ha vizualizálod kívánságidat, miközben kezedben tartod, akkor a vágyadat beleprogramozhatod a kőbe (így mondhatni mágnesként vonzza be a célodat), és az univerzummal együtt működve gyorsabban idézheti elő kérésedet.

6. Tigrisszem

A tigrisszemet a szerencse köveként is emlegetik. Türelmet, erőt, motivációt ad, hogy kitarts a vágyaid mellett. Emellett segít a legmélyebb intuícióddal való kapcsolatteremtésben, illetve a biztos lábakon álló anyagi helyzet megteremtésében. Abban is támogat, hogy sikeresen összpontosítsuk a céljainkra és ezáltal jobban működjön a vonzás törvénye az életünkben.

7. Malachit

Azok, akik több bátorságra vágynak amikor pénzügyekről van szó: malachitra van szükségük. Megadja a belső erőt az üzleti döntésekhez, az anyagi helyzet átalakításához, a saját vállalkozás megteremtéséhez. Minden pénzzel kapcsolatos félelmet és kétséget felold. Emellett zöld színe vonzza a szerencsét és a pénzt.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek