Ezotéria

Csúcsra járatja a telihold az érzelmeket a következő napokban

Bors

Létrehozva: 2022.01.14.

Szokatlanul sértődékenyek leszünk a közelgő telihold miatt.

Képünk illusztráció

Az év első hónapjának feléhez közeledve ijesztő lehet, hogy most már tényleg bele kéne rázódni az újévbe a holdhoroszkóp szerint. De ez hol sikerül, hol nem. Közeleg a telihold, ami kiteljesedik, és megvilágítja a sötét égboltot. Ezzel segít, hogy lásd az utadat, de különösen érzékennyé is tesz.

PÉNTEK – január 14.: A mai napra is azt javasolja az Ikrek Hold, hogy ma minél többet szellőztess. Nem baj, ha hideg van kinn. 2 perc alatt friss levegő járja át az otthonodat és/vagy az irodádat. Emellett az Ikrek Hold megkönnyíti a tanulást, a vizsgázást és mindenféle megbeszélést. Élj ezekkel a lehetőségekkel!

SZOMBAT – január 15.: Elértünk az év első hónapjának a feléhez. Csak késő délután vált jegyet a Hold. Szóval ma is szellőztethetsz, sikeresen tanulhatsz, vizsgázhatsz, tárgyalhatsz. Majd délután a Rákba lépő Hold aktuálissá teszi a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát.

VASÁRNAP – január 16.: A Rák Hold mára is javasolja a mosást, locsolást, öntözést és mindenféle vizes házimunkát. Ezen kívül ma igyál több folyadékot! Hideg időben a teázás még jobban esik. Csak arra ügyelj, hogy ne édesítsd meg túlságosan! Ugyanis a növő Hold gyorsítja a hízást.

HÉTFŐ – január 17.: Ne lepődj meg ma, ha ingerlékenységet és fáradtságot érzel! Ezek a telihold előjelei. Ráadásul a Rák Hold sértődékenységet szimbolizál. Arra érdemes figyelned, hogy ebből az érzékenységből ne legyen vita! Sok múlik azon, hogy te mennyire tudsz békés maradni.

KEDD – január 18.: Telihold napján semmit ne erőltess magadra! Inkább állj meg egy pillanatra, és döntsd el, hogy mit kell elengedned, miről kell leszoknod. Tudtad, hogy teliholdkor a legmagasabb a gyógynövényekben a hatóanyag? Ezért ma tanácsos begyűjteni őket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek