Test és lélek

Belépett a Nyilas a Merkúrba, sok örömöt tartogat mindenkinek

Bors

Létrehozva: 2021.11.26.

A Nyilas jókedvűsége derűssé és optimistává tesz mindannyiunkat, ezzel pedig bevonzhatjuk a jó dolgokat az életünkbe.

Forrás: Pixabay

A Merkúr, a gondolkodás, kapcsolódás, kommunikáció bolygója november 24-én belépett a tüzes Nyilas jegyébe.

A Nyilas Merkúr pediódusa december 13-ig tart. A Nyilas jókedvűsége derűssé és optimistává tesz mindannyiunkat, ezzel pedig bevonzhatjuk a jó dolgokat az életünkbe. 

A Merkúr száműzött a Nyilas jegyében, ennek ellenére rengeteg jó tulajdonsága jön elő és ilyenkor mi is hatása alá kerülünk. Ez időszak alatt széles látókörűvé válunk. Mindig az egészre tekintünk, mindig tanulunk valamit, és sok intellektuális stimulációra, kihívásra van szükségünk. A gondolatvilág hajlamos elcsatangolni a nagyobb kalandok felé, és az elme állandóan irányt változtat. Ez türelmetlen és nyugtalan természetet eredményezhet.

Hagyjunk a gondolatainknak szabad folyást, mert most kitűnően működik az intuíciónk és a kreativitásunk is szárnyal. A Nyilas Merkúr érdeklődését a tudás lobbantja fel, és lenyűgözheti a filozófia, a vallás, vagy bármilyen magasabb rendű kérdés.

Amikor a Merkúr a Nyilas jegyében van, riasztó őszintén beszélhetünk, és néha tapintatlanok is lehetünk. Nem akarjuk bántani a másikat, de az őszinteség vágya utat tör magának.

Jegyekre gyakorolt hatása

Kos

A világ valóban a tiéd most! A tüzes Nyilas energia gyönyörűen harmonizál a Kos erejével, és remek hangulatba hoz. A Merkúr segít megvalósítani azt a mondást, hogy „minden nap tanulsz valami újat”. Rengeteg lehetőségre számíthatsz a tanulás, a fejlődés és a kiteljesedés terén!

Bika

A Nyilas Merkúr nagyon kedvezően hat rád! Segít abban, hogy meghalld a belső hangot, az intuíciót, amit követned kell. Ez egy nagyszerű alkalom az okkult vagy misztikus gyakorlatok kipróbálására, ezért ha azon gondolkozol, hogy többet tanulj a tarot-ról, a numerológiáról, az asztrológiáról, merülj bele!

Ikrek

A Nyilas Merkúr megerősíti, hogy itt az ideje a másokhoz való kapcsolódásnak! Ez egy nagyszerű periódus arra, hogy elmélyíts egy barátságot, de egy új szerelem is kezdetét veheti.

Rák

Jelenleg a munka területére és a napi rutinra koncentrálsz. Ha rosszul érzed magad a bőrödben, most úgy szervezheted át az életed, hogy az valóban a mentális és testi-lelki egészségedet szolgálja. Gyógyító hatással van rád a Nyilas Merkúr.

Oroszlán

A Nyilas Merkúr nyitottá tesz a játékra, a flörtre. A saját szabályaid szerint játszol, magabiztosnak érzed magad, flörtölsz, és úgy éled az életed, ahogy szeretnéd.

Szűz

Ez a tranzit egy kicsit furcsa neked. A Merkúr az uralkodó bolygód, így amikor jegyet vált, azt fokozottan megérzed. A Nyilasban lévő Merkúr extrovertált és kalandvágyó, aktiválja az otthoni életet, a családi kapcsolatokat és a múltat. Jelenleg a belső növekedésre koncentrálsz.

Mérleg

A Merkúr a Nyilasban nagyon szórakoztató lesz neked, mozgalmas időszakot jelez a számodra. Ez a lendületes, aktív hangulat abból fakad, hogy az elkövetkező hetekben rengeteg szórakoztató beszélgetésre, akár új kapcsolatra is számíthatsz.

Skorpió

Jelenleg az értékeidre összpontosítasz. Megvizsgálod a helyzetedet, és mint egy erőmű, úgy beindulsz. Az anyagi biztonság mindig is sokat jelentett neked, de most tele vagy ötletekkel, hogyan növelheted azt meg. Minden téren bebiztosítod magad.

Nyilas

A jegyedben lévő Merkúr segít felerősíteni és kifejezni mindazokat a tulajdonságokat, amelyeket az emberek annyira szeretnek benned. A humorérzéked imádja mindenki! Szexuális kisugárzásod is felerősödik, vonzod magadhoz az embereket!

Bak

A Nyilas Merkúrral az életedet mint egészt szemléled, és meglátod, mely pontokon kell rendet tenni. Lezárod a korábban megkezdett feladatokat, és a kapcsolataidban is rendet teszel. Igazi megújulást hoz neked ez a periódus.

Vízöntő

Olyan emberekre találsz, akikkel valódi közösséget tudsz vállalni. Új ismeretségeket kötsz, amikből még bármi lehet – akár szerelem is!

Halak

Folytasd a jó munkát, és hatalmas célokat érhetsz el az elkövetkező hetekben. A Nyilas Merkúr segít neked célt érni a magánéletben is, bármi is a terved!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek