Nagyon hamar el tudja veszíteni friss, ropogós jellegét a kenyér, ami ellen sokan úgy védekeznek, hogy inkább a hűtőben tárolják, ám ezzel óriási hibát követnek el.
Ha ezeket a tanácsokat megfogadja, még harmadnapra is friss kenyér kerül az asztalra:
• Az ideális tárolási hőmérséklet a szobai, 20, maximum 25 fok.
• Papír zacskóban érdemes tárolni a kenyeret, a műanyag zacskóban ugyanis könnyen felpuhul, de még el is kezdhet penészedni.
• Ám a papír zacskónál is jobb megoldás a vászonzacskó – ebben nem fülled, nem nedvesedik át, hiszen a zsák textilanyaga könnyedén átengedi a levegőt, és nem is fog kiszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.