Test és lélek

Novemberi horoszkóp: pozitív fordulatot hoz ez a hónap, legalább ez melengeti az egyes csillagjegyek lelkét

Bors

2021. október 31. vasárnap 15:00

<p>Kedvez a hónap az ingatlan ügyeknek, és a munka frontján is fordul a szerencse.</p>

Forrás: Pixabay

Az utolsó őszi hónapban nagyon pozitív fordulatokat jeleznek a bolygók. Novemberi horoszkóp következik minden csillagjegynek részletesen.

Kos – novemberi horoszkóp

November negyedikén elindul a Merkúr előre, ennek ellenére várjon még egy kicsit a pénzügyi befektetésekkel és a szerződésekkel. Nagy dolgok vannak most függőben, ne rontsa el az utolsó pillanatban! Munkájában megkapja azt a fizetést vagy pozíciót, amire mindig is vágyott, ezt a Jupiter és Plútó együttállása jelzi Önnek. A novemberi horoszkóp szerint a Mars szintén elindul előre, lesznek még akadályok, de a nehezén már túl van. A Skorpió újhold mesés beruházási lehetőséggel kecsegteti, melyhez akár örökösödési szerződést is felhasználhat.

Bika – novemberi horoszkóp

A Merkúr a hónap első napjaiban még hátrál, és igen kellemetlen fényszögeket kap, tehát a szerződéseket, banki hitelek feltételeit részletesen és alaposan nézze meg, beszélje át! A hónap közepén a Skorpió újhold zöld lámpát ad a terveinek. Addig próbáljon meg nem idegeskedni, nem feszülni, kellemes hangnemet megütni ismerőseivel, főleg azzal a személlyel, aki az ügyeit kezeli. A kilencedik sorsterületéről nagyon sok segítséget kap a Jupiter-Plútó együttállástól: bizony nem lehetetlen, hogy még az idén új ingatlan tulajdonosa lesz.

Ikrek – novemberi horoszkóp

A hónap elején a Merkúr kedvezőtlen helyzete keresztülhúzhatja a számításait. Ne türelmetlenkedjen, mert a sors kárpótolja mindenért. November negyedikén a Merkúr, tizedikén pedig a Mars elindul előre, és innentől semmi nem tudja megállítani a sikerszériáját! A Jupiter-Plútó együttállás végre megengedi, hogy a majd egy éve Önhöz közeledő óriási összeg most tisztázottan meg is érkezzen. A Skorpió újhold megváltozott munkakörülményeket hoz, minden az elvárásai szerint alakul.

Rák – novemberi horoszkóp

November hónap első napjaiban jobb, ha el sem megy az üzleti találkozókra, mert most egyáltalán nincs Önre jó hatással a Merkúr-Szaturnusz kvadrátja. A bolygóállás késlelteti az üzleti ügyeit, és egészségügyileg sincs a legjobb állapotban. A Skorpió újhold a hónap közepén nagy örömben részesíti, ez leginkább szerelmével vagy gyermekével lehet kapcsolatban: összeköltözés, eljegyzés, bármi terítéken lehet…

Oroszlán – novemberi horoszkóp

A munkájában nagy sikerek várhatók, ezt a hatodik sorsterületen együttálló Jupiter-Plútó garantálja – végre eléri a céljait. Minden esemény a hónap közepére várható, főleg hogy a Mars is elindul előre, és végre a Merkúr is. A Skorpió újhold kedvező hatása valamilyen ingatlanügyet segít elő, elképzelhető a költözés is. Úgy tűnik, most fenekestül fordul fel az élete, de a végeredmény igazán boldoggá teszi. Egész évben ezen dolgozott, és a karrier életterületén az Uránusz is a változást fogja elősegíteni.

Szűz – novemberi horoszkóp

Úgy tűnik, hogy a szerelmi élete végre rendeződik, a Jupiter-Plútó együttállása mindenképpen ezt jelzi előre. Ha az idősebb korosztályhoz tartozik, akkor gyermeke élete kerülhet sínre. A Skorpió-újhold új szokásokat, rövid feladatokat, utazásokat hoz az életébe, amelyek kirángatják a megszokott rutinból. Szépen alakul élete, ezért az év végére a zodiákus legboldogabb embere lehet!

Mérleg – novemberi horoszkóp

A Vénusz az első sorsterületén szemben áll a Marssal, s ez bizony kétélű kard… Ha Önön múlik, akkor kedvességével, kompromisszumkészségével átvészeli ezt az időszakot. Partnere az elmúlt hetekben nagyon sokat küzdött, főleg a munkahelyén, ez sok vitához vezetett, most viszont eloszlanak a viharfelhők. Egy sikeres ingatlanügy adódik, ragadja meg az alkalmat! A Skorpió újholddal megreformálhatja pénzügyeit.

Skorpió – novemberi horoszkóp

Ez a hónap igazán sok jót tartogat Önnek! Az egész életét átalakíthatja a Skorpió újhold az első sorsterületen, és új ablakot nyithat a világra. A Mars elindul előre, a betervezett munkáival is tud végre haladni, ennek meglesz a haszna anyagilag is. A Bakban együtt álló Plútó és Jupiter hozzásegíti a pénzügyi gyarapodáshoz. Valamilyen iratokkal, szerződéssel kapcsolatban késést mutatnak a bolygók, ne ijedjen meg, ez meg nem szünteti, csak késlelteti az ügyet. Párkapcsolata továbbra is szeszélyesnek mondható.

Nyilas – novemberi horoszkóp

Pénzügyei a hónap közepétől maximálisan jól alakulnak, addig egy kicsit aggodalmaskodni fog, mert a Merkúr és a Szaturnusz között kialakult kvadrát késlelteti befektetéseit, vagy a bürokrácia akadályozza a válaszadást hivatalos ügyekben. Szerelmi élete kicsit akadozva halad, mert a Mars az ötödik sorsterületen ugyan előre mozdul, de nem szerelmet hoz, hanem óriási vadászterületet: sok flörtöt mutatnak a bolygók, de bizony kevesen felelnek meg az elvárásainak, az igényeinek…

Bak – novemberi horoszkóp

November hónapban karrierjében sikert sikerre halmoz, amit a Skorpió újhold segít elő. Az eddigi szorgalmas munkájának gyümölcsét most aratja le, a Jupiter-Plútó együttállása is erre utal. Az első sorsterületen halad a Szaturnusz is, ami ad még némi feladatot, amit Ön ugyanakkor szó nélkül teljesít, mert annyira szomjazik a sikerre. Szerelmi téren nem igazán tudja még elhatározni magát: vagy a partner nem alkalmas a tartós párkapcsolatra a megítélése szerint, vagy a saját vagyonát tartja kevésnek a családalapításhoz.

Vízöntő – novemberi horoszkóp

A Vízöntő szeret egyedül lenni több okból is: korszakalkotó gondolatai ekkor pattannak ki a fejéből, és ilyenkor a lelke is megnyugszik. Egyébként is, mint amolyan tudós fajta, Ön alapból is szeret időnként elvonulni. Most is ilyen időszakot élhet meg, valamin nagyon fáradozik, amelyet hamarosan a világ elé tárhat. Rövidesen új korszak kezdődik az életében, ehhez köze lehet egy költözésnek is. Az ingatlankérdések már régóta foglalkoztatják.

Halak – novemberi horoszkóp

Pénzügyei ebben a hónapban megoldódnak, mert plusz havi fizetést kap, vagy nem kell többé támogatnia valakit. Új barátai, ismerősei jó hatással lesznek most Önre, a társasági programok, összejövetelek jót tesznek a lelkének. Szerencsés helyzetben van, mert ami nyomasztja, abban segítséget kap. A Jupiter-Plútó együttállása belső fejlődést jelez, amelyet rövidesen a külső változások is követnek.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

ripost.hu

Óráink vannak hátra: mutatjuk, hol várható havas eső, hózápor

metropol.hu

Ronaldo elkápráztatta a szerelmét: szülinapi ajándékát egész Dubaj csodálhatta – Videó!

origo.hu

A postagalambot a csőre iránytűként segíti - galéria

mandiner.hu

Marine Le Pen unokahúga inkább Éric Zemmourt támogatná

kisalfold.hu

Egy tóban találtak rá az eltűnt csornai történelemtanár holttestére

origo.hu

Túl gyorsan hűl ki a Föld, kihalhat az élet

vg.hu

Már egy ideje terjedt a koronavírus, mire észrevettük

origo.hu

Átment a piroson a BMW-s, oldalról jött egy másik autó, a büntetés vérfagyasztó volt - videó

metropol.hu

Újabb áldozat jelentkezett: a híres énekes a jachtján erőszakolta meg az orvostanhallgató lányt

life.hu

Young G Béci elszólta magát Kulcsár Edina válásáról: ő másképp tudja a történetet

origo.hu

Így készülnek a téli olimpiára az orvosok - képek