Test és lélek

Az igazsággal szembesülhet mindenki, fordulóponthoz érkezünk hamarosan

Bors

2021. október 29. péntek 17:00

<p>A Mars rövidesen a Skorpió jegyébe lép, és megmutatja az igazságot.</p> <p></p>

Forrás: Pixabay

A Mars 2021. október 30-án belép a Skorpió jegyébe, 2021. december 13-ig itt tartózkodik. A Mars az energia, a cselekvés, a hajtóerő, a háború és a szenvedély istene, a férfias energiák megfelelője – uralmi helyzetében van a Skorpióban, így hatványozódik ereje, míg a Skorpió érzelmi és intuitív mélységeiben tartózkodik.

A Mars néhány hetet töltött a Mérlegben, és a szellemi háború játékába kezdett, különösen a kapcsolatok tekintetében, és itt tartózkodása alatt visszafogottabban érvényesültek energiái. A Mars a Mérlegből a Skorpióba való átlépése olyan erőt szabadít fel, amellyel számolnunk kell, mivel valódi szenvedélyünk és vágyaink tombolnak, és nem állíthat meg semmi, bármi megteszünk, hogy lássuk ezeket az álmokat mielőbb megvalósulni.

Mars Skorpió

A Mars megtestesíti a férfi energiáit, amely arra buzdít bennünket, hogy agressziónk működjön helyettünk. Nem félünk mindent beleadni abba, amit akarunk, és szó szerint nem fogunk nemet mondani semmire. Ez az érzelmi szélsőségek időszaka lesz, és nem riadunk vissza, nem próbáljuk elkerülni azokat a helyzeteket, amelyek megzavarhatják a békét. (Mikor a Mars átutazott a Mérlegen, majd elharaptuk a nyelvünket, nehogy megsértsünk másokat…)

A Mars a Skorpióban megmutatja nekünk, hogy mi a valódi vagy igaz a felszínes látszaton túl, kapcsolatba hoz minket valódi vágyainkkal. Arra kényszerít bennünket, hogy változzunk, nézzünk szembe a félelmeinkkel, hiszen az árnyakkal való találkozás mély tudással és újfajta bizalommal jár.

Kos

A Mars a nyolcadik sorsterületeden halad át van, ha nem vagy megelégedve valamivel az életedben, most változtathatsz rajta. Lehet, hogy te akarod uralni a helyzetet, de a teljes dominancia nem segít.

Bika

Most elkötelezett vagy és mélyen megéled az érzéseidet. Ebben az időszakban kicsit jobban összebújhatsz szeretteiddel. Ha egyedülálló vagy, akkor arra törekedsz, hogy komoly kapcsolatba kezdj, szükséged is van rá az energiád fenntartásához.

Ikrek

Rengeteg a tennivalód, és ügyesen összpontosítasz minden apró feladat elvégzésére. Problémáid lehetnek a munkatársakkal, vitába keveredhetsz velük. Ez remek alkalom lehet új állás keresésére. Több energiád van az esetleges egészségügyi problémák kezelésére.

Rák

Kreativitásod megugrik, és több energiád van a szórakozásra. Gyermeki éned egy kicsit előbújhat, akár új hobbit kezdhetsz. Jó alkalom a szerelemre és a romantikára. Kacérabb vagy, és ha egyedülálló vagy, sok emberrel találkozhatsz, és több szenvedélyt vihetsz a kapcsolataidba.

Oroszlán

Most nem sokat törődsz azzal, hogy új dolgokat próbálj ki, kevésbé vagy nyitott, és több időt szeretnél otthon vagy a családoddal tölteni. Megvédheted a családod, de többet is vitatkozhatsz velük. A rokonságod valamilyen oknál fogva nagyobb figyelmet igényelhet tőled.

Szűz

A Mars arra ösztönöz, hogy nyíltan kommunikálj. Az elméd sokkal aktívabb, és ez jó lehet mindenféle szellemi kihíváshoz és intellektuális törekvéshez. Aktív lehetsz egy közösségben.

Mérleg

Pénzügyileg stabil akarsz lenni, és keményebben dolgozhatsz, hogy több pénzt keress. Vállalhatsz másodállást, minél több pénzed van, annál nagyobb biztonságban érzed magad. Ezzel szemben több pénzt is költhetsz ez idő alatt.

Skorpió

Eljött a te időd! Most energikusabbnak érzed magad, lelkes vagy az új kezdetek iránt. Itt az ideje, hogy bármi újba belekezd. Impulzívabb vagy és leveszel a lábáról bárkit, akit csak akarsz. Vigyázz, balesetveszélyes helyzetekbe is belemehetsz.

Nyilas

A Skorpió mélységekhez való vonzódása megérint, visszavonulásra és gondolkodásra kényszerít, az önismereted mélyül. A fantáziád felpöröghet, és ez egy kreatív időszak is lehet.

Bak

Teljesen máshogy közelíted meg a helyzeteket, és jobban lelkesedsz a furcsának tartott ötletekért. Ez jó alkalom a csapatmunkára, a lelkesedésre valami újért. Párkapcsolatod szenvedélyes és szexuálisan túlfűtött.

Vízöntő

Feltámad az ambíciód, és a hosszú távú céljaidra koncentrálsz. Keményen dolgozol, és reális terveket készíthetsz arról, hogyan érheted el azt, amit akarsz. Ez egy jó időszak arra, hogy előrelépj a karrieredben. Elismerhetnek az elvégzett munkádért.

Halak

Annyi minden van a világon, amit meg kell tapasztalnod és tanulnod, és valami újat akarsz csinálni. Lehet, hogy álmodozol egy távoli ország felfedezéséről, és ha tudsz utazni, akkor hajrá. Valószínűleg csak “fejben” fogsz kalandtúrára indulni, idegen helyekről olvasni, egzotikus konyhát kipróbálni, külföldi filmeket nézni, vagy más kultúrájú emberekkel találkozni. Inspiráló időszak ez számodra.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

magyarnemzet.hu

Orbán Viktor: Április után folytatjuk, és bővítjük a családtámogatásokat + videó

borsonline.hu

Családi tragédia Nyíregyházán: borzalmas dolgokat tett apjával egy férfi

life.hu

Kibuggyan ruhája alól A Nagy Ő bombázójának feneke - Erről a látványról maradt le Tóth Dávid (18+)

magyarnemzet.hu

Karácsony jobbkeze bosszút állt a kirúgott háromgyerekes családanyán

vaol.hu

Szarvascsordát gázolt a Szombathelyre tartó vonat Büknél

vg.hu

Lefújja az utazási korlátozásokat az Európai Unió

life.hu

Szívszorító felvétel! Utolsó tévés szereplése idején már az életéért küzdött Csollány Szilveszter

life.hu

Döbbenet: ez a gyönyörű nő lehet Vilmos herceg szeretője - Fotó

nemzetisport.hu

NB I: az MTK nem járult hozzá a Kövesd halasztási kérelméhez

origo.hu

Újra látták a rejtélyes kiskunsági fekete párducot