Hozzávalók: 12 db tojás * 2 dl tejföl * 5 dkg vaj * 30 dkg füstölt pisztráng * 6 dkg reszelt sajt * só, bors, snidling
Elkészítése: Az omletteket 3 tojásonként készítjük el, két serpenyőben. Az 1–1 kanál tejföllel felvert tojásokat felhevített vajba öntjük, középre kevergetjük, majd fedő alatt egybe sütjük. A füstölt halat a tetejére tördeljük. Aki lágyabban szereti, fedő nélkül készítse, és amikor összeállt az étele, akkor a füstölt hal ráhelyezését követően hajtsa félbe. Mindkét verziót megbolondíthatjuk 1–1 kanálnyi kedvenc sajtunkkal. Tálaláskor ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, valamint finomra vágott snidlinggel szórjuk meg.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.