Test és lélek

Melyik jegyben születtél? A horoszkópod szerint ez lehet a legnagyobb függőséged

Bors

Létrehozva: 2021.06.06.

Légy óvatos!

Forrás: Pexels

Legyen szó káros szenvedélyekről vagy egészségtelen szokásokról, az ember könnyen képes ráfüggni a rossz dolgokra. Minden csillagjegynek megvannak a legjellemzőbb személyiségjegyei, amelyekből könnyen kiszámítható, mire képes adott jegy szülötte visszafoghatatlanul rákattanni. Mutatjuk!

Kos

A Kos hanyag magatartása miatt könnyen a dohányzás és az ivás rabja lehet. Amennyiben ez ténylegesen szerepet kap életében, nagyon nehéz dolga lesz a leszokással.

Bika

A csillagjegy szülöttei számára nagyon fontos az érzelem, ezért az olyan dolgok esetében, mint például az evés vagy az ivás, a kellemes közérzet kerül középpontba, nem pedig a szükségletek kielégítése, ami pedig függőséghez vezet.

Ikrek

A levegő elem csillagjegyeként az Ikreknek nagyon oda kell figyelnie a dohányzásra való hajlamára. Türelmetlensége, hirtelen hangulatváltozása miatt könnyen nyúl a cigihez, amiről aztán csak nagyon nehezen tud leszokni. Az Ikrek emellett imádja a közösségi médiát, így a telefonfüggőség kockázata is fennáll.

Rák

A Rákot a Hold uralja, emiatt ez a jegy érzelmek terén az egyik legkevésbé kiszámítható mind közül. A csillagjegy szülötte mindig keresi, mi csillapíthatná a fájdalmát, ezért könnyen a gyógyszerek, különösen a fájdalomcsillapítók rabjává válhat.

Oroszlán

Rossz hír: az Oroszlán esetében nagyon könnyen függőséget okozhat szinte bármi. Vakmerő, erős jelleme előtt nincs akadály, így a vásárlás, a dohányzás, az alkohol, a szerencsejáték, vagy akár a kábítószer rabjává is válhat.

Szűz

A csillagjegy szülötte keményen megdolgozik az eredményekért, lelkiismeretesen végzi a munkáját. Egy-egy kisebb csalódás is óriási lelki fájdalmat képes okozni, amitől csak jobban és jobban akar teljesíteni, ezzel a Szűz könnyen munkamániássá válhat.

Mérleg

Az élet egyensúlyának örök kutatóját a Vénusz irányítja, ami miatt imádja édesen élni mindennapjait. A Mérlegnek ezért óvatosnak kell lennie a cukorral, arra ugyanis könnyen ráfügghet.

Skorpió

Érzékiségének köszönhetően nem is kérdés, hogy a Szűz szerelemnyelve a szex. Mély, szenvedélyes jelleme azonban a vesztét is okozhatja: a csillagjegy szülötte rendkívül könnyen válhat szexfüggővé.

Nyilas

A Nyilas élvezi a változást, mindig keresi az alkalmat, hogy valami új impulzus érje. Jellemző még rá, hogy nem képes elhagyni a rossz szokásait, így épp a változékonyság lehet a függősége, ami sok esetben a gyakori munka- és partnerváltást is jelentheti.

Bak

A Baknak meglehetősen összetett kapcsolata van a fájdalommal, ezért is válhat annak függőjévé. Legyen szó olyan emberekről, akik rossz hatással vannak rá, vagy csak egyszerűen fájdalmat okoznak neki, illetve olyan helyzetekről, amelyekről már előre tudja, hogy balul sül el: a Bak marad.

Vízöntő

Barátságos jellemének köszönhetően akárhogy próbálkozhat a társasági élettel a Vízöntő, mindig rájön, hogy neki inkább az egyedüllét való. Úgy érzi, sokkal jobb az elszigeteltség, ezért könnyen a magány rabjává válhat.

Halak

A víz elem jegyeként a Halak esetében erősen fennáll az alkoholfüggőség esélye. Már csak azért is, mert a csillagjegy szülötte jellemétől fogva imád elbújni a valóság elől, ráadásul mindig arra törekszik, hogy fájdalma semmivé váljon. Boldogságát pedig könnyen megtalálja az ivásban.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek