Test és lélek

Vigyázz velük: 5 bosszúszomjas csillagjegy, aki sosem felejt

Bors

Létrehozva: 2021.06.11.

Jobb velük nem ujjat húzni!

Forrás: Pixabay

A leginkább bosszúálló csillagjegyek nem képesek elengedni a múltbéli sérelmeiket, bántalmaikat, az életük során tapasztalt igazságtalanságokat, a haragot, emiatt mindig megkeresik a módját, hogy visszavágjanak. Addig nem nyugszanak, amíg elégtételt nem vesznek az őket megsértő emberen: a rajtuk eluralkodó düh addig hajtja őket, amíg a másikat meg nem leckéztetik annyira, amíg az meg nem fizet tettéért.

Az ilyen emberek egyszerűen örömüket lelik mások fájdalmában.

Hogy melyek ezek a csillagjegyek, azt a rájuk jellemző személyiségjegyek határozzák meg. Mutatjuk a leginkább bosszúszomjasokat.

Skorpió

A Skorpió jegyben született emberek képtelenek szó nélkül elmenni sérelmeik mellett, rendkívül bosszúállóak. Számukra a leglogikusabb lépés a visszavágás. Messze a leginkább bosszúszomjas az összes csillagjegy közül, ráadásul a legvadabbak is. Emellett rendkívül érzékenyek, könnyen megsértődnek, ezáltal hihetetlenül könnyű náluk elérni az ellenszenvet. Különös érzékük van a bosszúhoz, alattomos, manipulatív módon oda szúrnak, ahol a legjobban fáj ellenfelének.

Bika

Nagyon nehezen bocsátanak meg a Bikák, ráadásul ha bosszúról van szó, remek érzékkel állnak neki a haditervnek. Bosszúszomjas természetük pozitívuma, hogy nem meglepetésszerűen csapnak le: közvetlenek, és nyíltan képesek konfrontálódni ellenfeleikkel. Haragtartó természetük ellenére egy bocsánatkérés sokat javíthat a helyzeten, de a visszavágóra mindenképpen érdemes számítani, még ha csak egy kemény fejmosás formájában is.

Oroszlán

Az Oroszlánok többnyire kedvesek és bátrak – mindaddig, amíg nem vesznek el tőle valamit, amit a sajátjuknak éreznek. Birtokló és materialista természetük miatt ha megfosztják valamitől, az Oroszlánok mindent megtesznek, hogy visszaszerezzék azt, és ellenfelük rendesen megfizessen tetteiért. Ha a bosszúvágy kialakult, többnyire nincs visszaút: csak nehezen képesek megbékélni.

Rák

Az állatövi jegyek egyik legvadabb tagja a Rák, a csillagjegy szülötteinek érzelmeit gyakran vezérli bosszúvágy – különösen, ha szeretteiről van szó. A Rákoktól csak a legrosszabbra számíthatsz: ha olyat teszel, amivel megsérted őket, mindent megtesznek, hogy kamatostól visszaadják. Elképesztően erős védelmezőmechanizmus lakozik bennük, így teljesen jogosnak érzik majd, hogy ellenfelük megfizessen tetteiért.

Mérleg

Az örökös egyensúly üldözői bármit megtesznek, hogy a helyére billentsék a dolgokat, ezért cseppet sem tolerálják az igazságtalanságot – főleg, ha közük van hozzá. Az egyensúly megteremtéséhez a Mérlegek a bosszút is ügyesen használják fel, ezért ha valaki megkeseríti az életüket, azt ők biztosan viszonozni fogják valamiféle büntetéssel.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek