Test és lélek

A férjes nők szenvedélyesebbek és odaadóbbak a szexben: intim együttlétről vallottak az asszonyfaló pasik - 18+

Bors

Létrehozva: 2021.06.22.

Három pasi mesélt az intim együttléteikről és arról, hogy miért választják azt, hogy olyannal bújjanak ágyba, akinek egyébként másfelé van elkötelezettsége.

Az izgalom, hogy olyasmit csinálsz, amit nem volna szabad? Bosszú egy exért, aki megcsalt? A férjes asszonyok hálásabbak a szexért és lelkesebbek az ágyban? Vagy egyszerűen azért, mert, aki már úgyis házas, az nem vágyik elköteleződésre? A lehetőségeket még sokáig lehetne sorolni, mindenesetre tény, hogy egyre több pasi van, aki bevallottan csak férjezett asszonyokkal kezd. Az érdekes tendenciáról a Daily Mailen állandó lelkizős rovattal jelentkező Tracey Cox számolt be az olvasóknak, aki úgy látja, megdöbbentően sok az olyan pasi, akinek az a kényelmes, ha vágya tárgya más mellett hajtja álomra a fejét.

Ki is kérdezett rögtön három férfit, mi az oka annak, hogy nem vágynak gazi barátnőre,hanem inkább másodikak lesznek egy férj mögött. Lássuk az asszonyfaló férfiak válaszait!

Rich, 29éves

Városban dolgozó fiatal felnőtt, aki csak házas nőket visz az ágyába – mert a karrierje mellett nem lenne ideje egy párkapcsolatra. A nőket egy olyan társkeresőn szedi fel, ami direkt az ilyesfajta intim viszonyok megszervezésére jött létre.

– Bankban dolgozom, a munkán kívül nincs is életem. Megállapodtam magammal, hogy ezt öt évig biztosan csinálom, hogy pénzt keressek, de addig nincs időm, sem energiám párkapcsolatra, viszont bizonyos igényeket én is szívesen kielégítek néha az ágyban. Fizetni is tudnék a szexért, ahogy sok munkatársam megteszi, de nekem ez nem volt járható út és hazudni sem akarok nőknek azért, hogy egy éjszakára ágyba vigyem őket. Ezek a házas nők ugyanúgy alkalmi szexre vágynak, mint én, így tiszta az egész, nem sérül senki– mesélte Rich, aki azért azt is bevallotta, igenis izgatja az, hogy tilosban jár ezekkel a hölgyekkel.

Van benne valamiféle bizsergés, ami hiányzik a legális kapcsolatokból. Ilyenkor igyekszem én is minél szórakoztatóbb lenni: szép szobát bérlek, jégbe hűtött pezsgőt iszunk, néha jöhet egy kis fű is – folytatta a srác, aki ugyanilyen erőfeszítéseket tapasztal a hölgyek részéről is. Szép fehérneműt húznak, csinosak és „odalent is minden rendben van velük”.

– Azt szeretém hangsúlyozni, hogy ez nem önző szex a részemről: sok-sok előjátékkal „dolgozom” és mindig meggyőződöm róla, hogy a nőnek legyen előbb orgazmusa, mielőtt én is elmegyek – mondta Rich, akinek arra is van praktikája, hogy hogyan ne legyen kellemetlen a viszony.

– Egyszerűen nem beszélünk az otthoni helyzetükről, én legalábbis nem hozom szóba, de a legtöbb nő egyébként úgyis elmondja. Sokszor érzik magukat bűnösnek azért, amit csinálnak, mégis csinálják. Egyébként meglepődnének azon, hogy hány olyan hölgy van, akinek a férje áldását adja az efféle kapcsolatokra: ez általában az idősebbekre igaz, akik már rég együtt vannak a férjükkel. Nyitottabb kapcsolatok folynak a felszín alatt, mint bármikor is gondoltam volna. Ez szintén izgalmas, de rémisztő is lehet, Volt például egy férj, aki aktus közben kopogtatott be a szállodai szoba ajtaján és nem volt hajlandó elmenni, amíg be nem fejeztük. A biztonságiakat kellett hívnunk.

De mi van akkor, ha a sok egyéjszakás kalandból mégis akad olyan hölgy, akivel Rich tartósabb kapcsolatot szeretne?

– Egyszer volt ilyen. Hat hónapig találkozgattam egy hölggyel, aki igen fatalon ment férjhez, gyerekei is születtek. Szerette a férjét, de csak mint egy barátot, mégsem akart elválni és összezúzni a családot.

John, 38 éves

London belvárosában él és már 7 éve csak házas nőkkel hentereg. Egyetlen hosszú távú kapcsolata 24 éves korában volt, 7 hónapig tartott.

– Nagyon sok oka van annak, hogy miért jobb a szex egy házas nővel, mint egy egyedülállóval. Mikor egy egyedülálló nővel randizok, az első pillanattól fogva nagy rajtam a nyomás, különösen ha idősebbek, ugyanis egyből azt vizslatják, hogy jó apa és férj leszek-e. A menetrend mindig ugyanaz, a vége a gyerekvállalás. Pedig egy kapcsolat kezdetének ennél sokkal izgalmasabbnak kell lennie: ilyenkor a főszereplő a szórakozás és a sok szex, ehelyett azt láttam, hogy a nők tele vannak elvárásokkal, amiket tudom, hogy nem fogok tudni teljesíteni – mondta John, aki mindig őszinte, sosem ígér olyat, amit nem fog tudni teljesíteni. Mindig megmondja, hogy csak alkalmi kapcsolatra vágyik, de a legtöbb egyedülálló nő úgy hiszi, majd meggondolja magát. Aztán persze neheztelnek, amikor tényleg rájönnek, John nem akar komoly kapcsolatot.

– Aztán persze neheztelnek és én ezt nem akarom. Csalódást okozok, abban pedig nem érzem jól magam. Nem élvezem azt sem, ha csak egy emberrel vagyok. Kipróbáltam és utáltam. Van sok barátom, szoros és szerető családom, ha érzelmi támogatásra van szükségem, ott vannak ők, nem kell nő az életembe. Ilyen alapon fizethetnék is a szexért, de nem akarok, a házas nők szeretgetése kézenfekvő megoldás. Eleinte féltem attól, hogy csak menekülésre használják a házasságból ezt az utat, de nem! Világos, hogy mindketten csak szexet szeretnénk és ez így van jól. Nem kell sokat beszélgetni sem előtte és utána sem, a szex pedig általában nagyon jó!

John szerint a nők is elégedettek ezzel a kötelezettségek nélküli szexszel, ami szerinte menekülés a hölgyek számára a szürke hétköznapok elől. A férfi találkozott már olyan nővel is, akivel mindössze 20 percre szorítkozott az ismertségük – és ebbe minden, de tényleg minden belefért.

David, 63 éves

Egy kis üzletet vezet. A felesége 3 éve hunyt el és úgy érzi, árulás volna újra szerelmesnek lenni. Testi vágyai viszont neki is vannak, ezért választotta azt, hogy házasokkal fekszik le. Egy kikötzése van, a férjeik tudjanak az afférról!

– 19 évesen vettem el a feleségemet és 41 évig voltunk együtt. Még mindig fáj a szívem, ha rá gondolok. Nem tudnám őt senkivel helyettesíteni és nem is akarom. És bár a barátom és a családom kielégítik a szeretetre való igényemet, szexre nekem is szükségem van. Viszont soha nem hívnék fel egy prostituáltat – mondta David, akinek egy barátja javasolta, hogy keresse fel ő is azt a weboldalt, ahol házas asszonyok keresnek testi örömöket.

– Szörnyen hangzott. Az én házasságom olyan értékes volt. Nem tetszett az ötlet, hogy szegény férfiak feleségeivel szexeljek, de aztán kutakodtam és rájöttem, hogy vannak olyan párok, ahol ez a férfi beleegyezésével történik és sok házasság épp azért működik jól, mert ezt megengedik egymásnak. Kiderült az is, hogy sok korombeli nő él úgy együtt a férjével, hogy az már nem tud szexelni, de nem akarják tőlük megvonni ezt a boldogságot. Én ezeket a nőket keresem és mindig kikötöm, a férjnek tudnia kell a viszonyunkról – mesélte David, aki a legelső alkalomkor úgy izgult, hogy nem is teljesített jól. Hazament és sírt, ugyanis rátört, mennyire is hiányzik neki valójában a felesége.

Hónapokig nem is próbálkozott újra, de ahogy oldódott a bánat, rájött, hogy muszáj örömöt találnia az életben.

– Most két nővel találkozom rendszeresen. Egyikőjük a barátom is lett, a Parkinson-kórban szenved. Nem tud szerelmeskedni a feleségével, de nem akarja, hogy a nő így élje le az életét. Tud a kapcsolatunkról, de nem kíváncsi a részletekre. Nagyon szereti a férjét, és nem akarja elhagyni soha. A másik nő fiatalabb nálam, energikus, sokat nevetünk, de nincs valódi intimitás.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17179797_auto_resized.jpg
origo.hu

Összeverték Németh Kristófot, kihívták a rendőrséget

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27644_resized.jpg?avcount=1714633510
origo.hu

Ukrajna bejelentette, elvesztette hadseregét

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180777_auto_resized.png
metropol.hu

Hatalmas lyukat találtak a Földön, a mérete még a kutatókat is meglepte

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180580_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Újabb fogadást tartott Pressman: mutatjuk, ezúttal kiket hívott meg a nagykövet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180888_auto_resized.jpg
ripost.hu

A kutatók elsápadtak attól, ami a Vörös bolygóról előkerült

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180430_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Jönnek a viharok, ha ilyen tetője van, érdemes figyelnie

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27654_resized.jpg?avcount=1714633510
origo.hu

Megfejthették a fáraó átkát: kiderült, mi ölte meg a sírt felnyitó kutatókat

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17178675_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Tóth Gabi nem titkolja tovább: romokban van az élete

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714633510
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17180398_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/05/LmhFd-wIV2eUwMRoUMPBLT6LfIFkOoZtO69RjLq7QL8/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2ZhNjAyNWM3ZTc1MzRiNDNhMTdmODYyNGVmODMwYjZh.jpg
Horoszkóp

Hét csillagjegy, akire nagy változások várnak májusban