Test és lélek

Bubik István szeretője: Az igazi érzelmek mindent felülírnak

Bors

2019. június 23. vasárnap 08:00

<p>Bubik István és felesége kapcsolata tizenkét éven át, egészen a színész haláláig izzott, ám nem Tünde volt az egyetlen, aki gyászolta fiatalon elhunyt férjét. Bubik szeretőjét, Szentandrássy Hédit legalább annyira megviselte a tragédia, mint az asszonyt, akivel nem tudtak egymásról. </p>

Vannak szerelmek, amelyek a bevett normáktól ellentétesen, nem klasszikus körülmények között fogannak. Sokan elítélik, mások csodálattal figyelik két ember bátorságát, legyen szó bármilyen, a megszokottól ellentétes körülményről, úgy, mint a 2004-ben elhunyt Bubik István és szeretője, Szentandrássy Hédi viszonyáról.

– Azért beszélek erről szívesen, mert amit tanultam erről a szerelemről, az az, hogy ne ítélkezzünk a másik felet, hisz az égi törvények és az igazi érzelmek mindent felülírnak – kezdte lapunknak a képzőművész, aki egy belvárosi pubban találkozott először a színésszel, akibe első pillanattól fogva belehabarodott.

– A Kalóztanya nevű helyen találkoztunk. Nagyon fi­nom zenét játszottak, rendszeresen jártam ide egy baráti társasággal. Emlékszem, nagyon kellett pisilnem, és István mutatta meg nekem, hogy hol van a mosdó. Ahogy megláttam, tudtam, hogy valami közünk lesz egymáshoz! – idézte fel a pillanatot Hédi, aki Bubikkal való találkozásakor úgy érezte: kilépett a testéből.

– Akkor este együtt jöttünk el, emlékszem, esett a hó. Lefújta a szél a fejéről a kalapot, én meg rögtön utánakaptam, hogy felvegyem a zebráról. Ösztönösen cselekedtem, pedig utólag megtudtam, kevés ember érhetett a kalapjához. Nála ugyanis ez a közvetlen bizalom jele volt – fűzte hozzá Hédi, aki szerint rockeres kinézetével és fenékig érő hajával csavarhatta el a legendás színész fejét, akiről azt se tudta pontosan, mivel is foglalkozik, mint ahogyan azt sem, hogy házasságban él. – Sok idő elteltével szereztem tudomást az asszonyról, akivel állítólag nyitott házasságban éltek. Tiltakoztam is az elején, mert nem akartam harmadik lenni, pedig tudtam: az égiek törvénye, hogy mi egymásra találtunk. 

Szerelmük a szóbeszéd ellenére csodás úton haladt, kapcsolatuk alig egy hónapja tartott, amikor megfogant Hédi és István gyermeke, Kincső. A színész igyekezett minél több időt Hédivel és a kislányával tölteni, éppúgy, ahogyan a várandós feleségével. Nem sokkal később ugyanis Tünde is teherbe esett, és világra hozta Rékát.

A feleség és a szerető azonban csak néhány évig élvezhette a nem mindennapi családi idillt, 2004. november 28-án reggel ugyanis sokkoló hírt közöltek Hédivel: az akkor még csak 46 éves Bubik Szolnokról hazafelé menet autóbalesetben éle­tét vesztette.

– Kávéscsészét terveztem, amikor felhívott az egyik barátnőm. Kiesett két nap az éle­tem­ből. Képtelen voltam bármire is – csuklott el a képzőművész hangja.

– Sosem szerettem azt a bogárhátút. Nem éreztem benne biztonságban magam. Féltettem, hogy egyszer az a kocsi okozza a vesztét! És tessék... Lassan 15 éve nincs köztünk, pedig nagy szüksége lenne a világnak egy ilyen emberre.

Egyik napról a másikra él Hédi

Bubik halála után igen rosszra fordult Hédi sorsa: kevés alkotását vásárolták meg, miközben egyedül nevelte a kislányát. Alkalmi munkákat vállalt, miközben egy zuglói pincelakásban húzták meg magukat, ahol sokszor áram se volt. A közelmúltban az időközben felnőtt Kincső befejezte tanulmányait, édesanyját azonban kilakoltatták a házból, jelenleg a barátainál él, és egy lakókocsira gyűjt, hogy legyen fedél a feje felett.

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634177_auto_resized.jpg
origo.hu

Rettentő hideg lesz a következő napokban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11870_resized.jpg?avcount=1675667106
borsonline.hu

Nem csitulnak a kedélyek: Egy kézilabdázóval hozták össze Tápai Szabinát

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634233_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Szemtelenül rántotta le magáról a bugyit a gigamellű modell

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15632128_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Nógrádi György: Az ukrán lakosság, ha tehetné, elsöpörné Zelenszkijt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634172_auto_resized.jpg
metropol.hu

Vad beöltözés: bugyi nélkül hódít a szexi ápolónő

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634597_auto_resized.jpg
hirtv.hu

Több mint 8500-an érkeztek Ukrajnából vasárnap

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/11869_resized.jpg?avcount=1675667106
metropol.hu

Borzalmas! Érzik a vagonban tárolt holttestek szagát a magyar határ közelében – videó

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15632457_auto_resized.jpg
travelo.hu

Látványos fotók: tarajos hullámokat növesztett a Balaton az óriási szélviharban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634246_auto_resized.jpg
borsonline.hu

12 milliárddal verte át Los Angeles gazdagjait egy magyar, aki a pénzből megvette Kylie Jenner kastélyát és Lamborghinijét is

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633988_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Ajándékba kapta a lakást, majd utcára tette benne élő édesanyját a hálátlan fiú

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15633194_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Megrázó videó, tömegverekedés a Ferencvárosban

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/15634163_auto_resized.jpg
borsonline.hu

A gyerekek sokkban vannak: porig égett egy család csongrádi otthona - Fotók!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2023/02/pYTYgzePDiqe3UMvTumhAF5adl4do1-oWPCh8YJ8NUc/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzBmZDQyNzFiZmNiMDRlNzZhNDlkYzkzZmVmYzc3MDgz.jpg
Ezo

3 csillagjegy, akiknek örökre megváltozik az élete 2023-ban

https://cdn.borsonline.hu/2023/01/Ph-Bqbsp4wB78xGA-ELnY_0ONFpd9KNkmRrG2kbOHX0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2Q3ZWI5MDllZTNjOTRlZjlhNWE4NDM1MmM5NGNjYTU0.jpg
Ezo

Februári horoszkóp: a kosra kísértés vár, a vízöntőre pedig vita, ha nem vigyáz!