Grillezett csirkemell gombás-szalonnás quinoasalátával
Hozzávalók:
1 adag tápanyagtartalma:
509,6 kcal; 35,8 g fehérje; 23,2 g zsír; 37,5 g szénhidrát
Dietetikus tanácsa: Fogyókúrázók szalonna nélkül készítsék.
Elkészítés:
1. A csirkemellet sózzuk-borsozzuk és vékonyan átolajozott serpenyőben
mindkét oldalon átsütjük.
2. A salátához apróra vágjuk a lilahagymát,felkockázzuk a szalonnát és egy evőkanál olajon megpirítjuk őket.
3. Hozzáadjuk a gombát, ezt is pirítjuk néhány percig, majd beleszórjuk a quinoát, megsózzuk, felöntjük az alaplével, és fedő alatt puhára főzzük – hagyjuk elpárologni a folyadékot róla.
4. Keverjük hozzá a petrezselyemzöldet és a csirkemellel tálaljuk.
További receptekért keresse kéthetente kedden a Gasztro magazint!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.