Test és lélek

Heti horoszkóp: sok jegynek van lehetősége a pénzszerzésre

Papp Gréti

Létrehozva: 2017.10.24.

<p>Mivel a héten a Merkúr harmonikus fényszöget alkot a Neptunusszal és a Plútóval, megérzéseink kiválóan működnek, elemzői, befolyásolási és szónoki készségünk is a csúcson van.</p> <p></p>

Kos (03. 21-04. 20.)

Szerelem: nem kell megmaradnia egy kapcsolatban, amelynek már nyilvánvalóan lejárt az ideje. Párkapcsolatában a héten nagy szerepet játszik a pénz. Kedvese 26-a táján vagy a hét végén úgy érezheti, hogy azt teheti, amit akar, míg ön anyagilag függ tőle, ön viszont tudja, hogy csak vagyonos társ révén lehet képes felépíteni vállalkozását.  

Karrier és pénz: a héten sor kerülhet hatalomátvételre vagy tulajdonosváltásra, esetleg megbízzák azzal, hogy rázza fel a céget. Ez utóbbinak az a feltétele, hogy jó kapcsolatot alakítson ki pénzügyi szakértőkkel. Egy régi, makacs adósa kamatostól törleszt, a pénz a legjobbkor jön, mert vállalkozásában vagy házasságában a hét végén zűrös helyzet alakul ki.

Bika (04. 2-05. 20.)

Szerelem: ha nem dicsekszik a hódításaival, még baráti körben sem, nagy csomó kellemetlen konfliktust és féltékenységi jelenetet sikerül elkerülnie. Ha sikeresen együtt akar élni a párjával, mellőznie kell a féltékenykedést, erős szexuális vonzódást kell létrehoznia, de arra is szükség van, hogy a szexualitásnak egyfajta érzelmi alapja legyen.  

Karrier és pénz: az új ügyfelek megnyerése az a terület, ahol igazán elemében van. A héten a munka és a szerelem összekeveredhet, és a jogi bonyodalmak elkerülése több önuralmat igényel. Vállalhat önkéntes munkát, hogy kiteljesedjen a segítő oldala. Ha végez egy kis kutatást a másik félről az esedékes tárgyalás előtt, máris nyer egy kis betekintést az üzletébe.

Ikrek (05. 21-06. 21.)

Szerelem: tudja, milyen gyorsan terjed a pletyka a munkahelyén, és nem is akar arra gondolni, mit szólna a kedvese, ha a fülébe jutna, hogy megfogta a főnökét vagy a cég egyik üzletfelét. Munkahelyi románcát nem tarthatja örökké titokban; a titkolódzás akkor is nehéz, ha egy munkáján keresztül megismert személlyel folytat viszonyt.  

Karrier és pénz: minél szabadabban szárnyal a fantáziája, annál könnyebben tud élni alkotó lehetőségeivel. Érdemes új, jövedelmező megbízást elvállalni, új állás után néznie, viszont a biztosítások kötése szükséges rossz, amit vállalkozóként el kell tűrnie. Ez azonban nem azt jelenti, hogy sokat kell rá költenie. Biztosítás kötése előtt tájékozódjon a feltételekről.

Rák (06. 22-07. 22.)

Szerelem: a gondolat, hogy egy szerelmi rivális is szerepet játszhat társa életében, nem járul hozzá hangulata emelkedéséhez. De ha őszinte akar lenni, csak magának tehet szemrehányást, hogy olyan fazonba szeretett bele, aki körül nyüzsögnek a rajongók. Ám a flörtölés és a randizás során kiderítheti, mi tetszik önnek a másikban, és mi nem.

Karrier és pénz: lehet, hogy esze ágában sincs üzleti ügyekkel foglalkozni, Jupiter azonban, a szerencse bolygója egy óriási lehetőséggel ajándékozza meg. Hobbijából profitot termelő tevékenységet faraghat, és ha kihasználja kreativitását, az eredmény hosszú távra kihat az életében. 28-a táján kovácsoljon új terveket, hogy felvehesse a versenyt a konkurenciával!

Oroszlán (07. 23-08. 23.)

Szerelem: anyagi téren családjának minden hasznosat előteremthet. Nagyszerű ötletnek tűnhet az együttélés, de meg kell beszélnie a társával azt, hogyan osztják meg a háztartási költségeket. Ha hitelt ad annak, hogy szerettei csak hasznot akarnak húzni önből, ez meghatározza, mennyire tárja fel nekik gondolatait, véleményét.

Karrier és pénz: jogos, hogy egy szép házra vágyik, ez növeli az életminőségét. Ha költözködni szeretne, most könnyen talál tágas, világos lakást. A vételár vagy bérleti díj talán magasabb lesz, mint amennyire eredetileg gondolt, de azonnal érezni fogja, hogy jó üzletet kötött. Ám ha a tulajdonjog nincs tisztázva, kellemetlen helyzetbe, pereskedésbe keveredhet.

Szűz (08. 24-09. 23.)

Szerelem: számos problémának elejét veheti, ha egyértelművé teszi erkölcsi normáit. Partnere viselkedéséből következtethet az érzéseire… a hét elején nem is kell kérdeznie tőle semmit. A legjobb úton van a házasság felé, élvezi a gátlás nélküli szexet, de a kettejük közti különbségek abban juthatnak kifejezésre, hogy melyikük kezelje a pénzt.

Karrier és pénz: ha jó nyelvérzékkel rendelkezik, remek tárgyaló partner lehet több idegen nyelven is. Meggyőzőereje nő, és ha állást keres, ügyesen reklámozza képességeit, és a megfelelő kapcsolatokat is könnyen megtalálja. De legyen jó marketingterve, és győzze meg leendő munkaadóját arról, hogy számára ön sokkal többet ér, mint a versenytársai.  

Mérleg (09. 24-10. 23.)

Szerelem: a túlzottan anyagias szemlélet, a szexuális összeférhetetlenség vagy a gazdasági függőség megakadályozhatja önt abban, hogy kapcsolata teljes mértékben kibontakozhasson. Viszont komoly veszteségnek vagy csalódásnak teheti ki magát a hét végén, ha túl sok érzelmet és pénzt fektet egy kapcsolatba.    

Karrier és pénz: remek üzleti tippeket kap, titokzatos dolgokra is fény derülhet. Horoszkópja mostanában meggyőzi arról, hogy ön is képes nagyon gyorsan gazdaggá válni – vagy legalábbis megvagyonosodni -, amennyiben olyan terméket vagy szolgáltatást kínál fel, amelyre sok embernek van szüksége, illetve sok embert meg tud győzni szükségességéről.  

Skorpió (10. 24-11. 22.)

Szerelem: lényeges, hogy kölcsönösen jó partit jelentsenek egymás számára. Mostanában könnyen beletanul a csábítási fortélyokba, egyetlen pillanatot sem bír ki férfi vagy nő nélkül, de ez nem akadályozza meg abban, hogy időnként leszedje a keresztvizet bármelyikről is. Ám ha kiderül, hogy a társa félrelépett, nem árt kiismernie az ellenfelet.  

Karrier és pénz: úgy tűnik, tudja, mit akar. A munkahelyén és az üzleti életben több fokkal feljebb juthat, egyesek még a vezetői állást is megszerezhetik. Tárgyalási képessége és üzleti érzéke mind a munkában, mind bevételeinek növelésében gyümölcsözik. A héten remek módszereket talál arra, hogy rávegye munkaadóit vagy ügyfeleit a szerződés aláírására.  

Nyilas (11. 23-12. 21.)

Szerelem: szerettei gyakran élnek azzal a lehetőséggel, hogy az ön lelkiismeretére apellálva igyekeznek úgy befolyásolni önt, hogy engedjen nekik. Ha nincs bátorsága nyíltan elmondani a véleményét, legalább a párját bírja színvallásra. De ne hagyja magát zsarolni, hiszen zsarolójának nem az a vágya, hogy ön független emberré váljon.

Karrier és pénz: más hanyagságát ne vegye magára, és ha egyesek be szeretnék vonni rosszindulatú pletykatáboraikba, akkor egyértelművé kell tennie semlegességét. Lehet, hogy a főnöke ön ellen dolgozik, szeretné aláaknázni megszerzett pozícióját, de ez nem sikerül neki. Szerencsére ön mindig megsejti, ha valami kellemetlenséget el akarnak hallgatni ön elől.    

Bak (12. 22-01. 20.)

Szerelem: ha az igazi barátját egy ellenkező nemű lényben vagy az üzlettársában találja meg, az odavezethet, hogy szexuális kapcsolata is lesz vele. 26-a táján kikezdhet valakivel, akitől protekciót és zsíros megbízásokat remél. A hét végén viszont gondoljon arra, milyen befolyással lehet viszonya munkahelyi főnökével a karrierjére.

Karrier és pénz: a jó kapcsolatrendszer fenntartása sok időt és energiát igényel, de elengedhetetlen feltétele hivatásbeli és pénzügyi előrejutásának. Munkája most lehetőséget ad arra, hogy találkozhasson fontos emberekkel, s könnyen megszerzi mások együttműködését. Ha baráti viszonyt alakít ki üzletfeleivel és támogatóival, jó irányba terelheti tárgyalásait.

Vízöntő (01. 21-02. 19.)

Szerelem: valaki a munkahelyén úgy elbűvölheti, hogy elveszíti a fejét, de vigyázzon, mert a héten szimatolhatnak ön után. Ne adja ki magát senkinek teljesen! Ha szeretőjétől nem kapja meg, ami jár önnek, akkor körülnéz a munkahelyén vagy máshol. Hitvesén vagy egyik pártfogóján keresztül viszont megszerezhet magának egy remek állást.

Karrier és pénz: intuíciós készsége segít döntéseiben, de valakit nagyképűen megbánthat. 28-a táján nyugodtan, szókimondóan tud főnökének olyan dolgokról is beszélni, amelyek az elmúlt időkben konfliktust okoztak. Ha tudja, hogy kiérdemelte a fizetésemelést, de megtagadták öntől azokat, talán ideje arra venni az irányt, ahol a tehetségét jobban értékelik.  

Halak (02. 20-03. 20.)

Szerelem: jelenlegi kapcsolata azért működőképes, mert ugyanazok a célok lebegnek a szemük előtt. A hét második felében inkább akarjon ellenállni a kísértésnek, mintsem hogy titkos viszonyba keveredjen. Megeshet, hogy csak egy üzlet megszerzése miatt kezd kalandot valakivel, de ne hagyja, hogy egy féltékeny szerető vagy barát kihasználja.

Karrier és pénz: vállaljon munkát vagy tanuljon szakmát külföldön, de ha új állásra pályázik, válasszon egy terjeszkedésre képes céget. Járjon el tanfolyamokra, ahol megismerheti erősségeit és lehetőségeit. Befejezheti vagy elkezdheti tanulmányait, de ha a túl nagy adósság miatt cége a hét végén nem tud rendesen működni, ennek az ön bevétele is kárát láthatja.

                                                                                                                  Papp Gréti  

Ez is érdekelhet

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177784_auto_resized.jpg
origo.hu

Egyre nagyobb a pánik az európai fővárosokban az orosz-ukrán háború miatt

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27611_resized.jpg?avcount=1714506312
origo.hu

Nem bír leállni luxusélete mutogatásával Berki Mazsi

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17173737_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Harry herceg visszatér Angliába, hatalmas lépest tesz Katalinék felé

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17177613_auto_resized.jpg
mandiner.hu

Ez kínos: Karácsonyt egyetlen kérdéssel sarokba szorította Szentkirályi Alexandra

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17176529_auto_resized.jpg
ripost.hu

Éveket fiatalít, ha ilyen hajat csináltatsz magadnak

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17168669_auto_resized.jpg
magyarnemzet.hu

„Menjetek ti Ukrajnába, és szolgáljatok ti!” – káosz az ukrán konzulátuson

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27612_resized.jpg?avcount=1714506312
origo.hu

Ilyen lesz a megújult valóságshow Gáspár Győzőről

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17159561_auto_resized.jpg
astronet.hu

Májusi angyalhoroszkóp 2024.: a Fény angyalai üzennek nekünk

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17171871_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Őt választotta: vele tölti minden szabadidejét a Házasság első látásra sztárja

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/27483_resized.jpg?avcount=1714506312
videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

https://zoe.mediaworks.hu/public/uploaded_pictures/17170427_auto_resized.jpg
borsonline.hu

Kiszivárgott a titok: ezt teszik Sarolta hercegnővel az osztálytársai

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

https://cdn.borsonline.hu/2024/04/HdPBLHxtNrhX-2sQVSBjjPNOMM2Lub_aEE7pGmavBK0/fill/550/310/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzU0ZDJmNjlkMWNlZTQ3YjNhMjc3YzUwMzcyNGYyYWI3.jpg
Ezo

4 csillagjegy, aki úgy töri össze a szíved, hogy észre sem veszi