Test és lélek

Heti horoszkóp: céltudatossá tesz minket a Kos

Bors

Létrehozva: 2015.03.23.

A Mars hatására megnövekszik a küzdőszellem, ám lesznek, akikben ez az erőszakosságot is fokozza, ők jobb, ha most odafigyelnek tetteikre. Demeter Mónika asztrológus írta le, mire számíthatunk a héten.

Kos

PÉNZ: a hét első felében bevételre esélyes, ám a hétvégén eluralkodhat a költekezési kedve, esetleg nagyobbik gyermeke szorul némi pénzbeni segítségre.
MUNKA: egy új feladat sokat lendíthet szakmai nívóján, főleg, ha majd előléptetésre kerül sor. A vállalkozóknak szerdán új ügyfelük lehet, de a szombati üzlet meghiúsulhat.
ÉRZELMI ÉLET: a hét közepén új kapcsolat születhet. A hétvége néhány szerelemnek elrendezi a sorsát, és az együtt élők között is diszharmónia lehet úrrá.
HOLDHOROSZKÓP: az anyagiak területén kezdi meg heti útját a Hold, majd célba veszi a szerződések és hivatalos ügyek házát, ezt követően a család és a gyerekek következnek.

Bika

PÉNZ: akár ma pénzhez juthat. Aki ünnepel, a barátai lepik meg egy kedves ajándékkal. A hétvégén előfordulhat valamilyen műszaki meghibásodás az otthonában.
MUNKA: a hét végére tetéződhetnek feladatai. Néhány munkahely ekkor jelenti be, hogy átszervezni kényszerül. A cégüket üzemeltetők ma számíthatnak új megkeresésre.
ÉRZELMI ÉLET: egy új ismeretséget köthet, de ez még nem garantál semmit. Néhány szerelemre megpróbáltatás vár. Szombat, vasárnap az együtt élők között lehet konfliktussal terhelt.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold először a személyes területét érinti, majd a pénzt és a rokonokat, valamint a közvetlen környezetet, végül a vasárnap a családé.

Ikrek

PÉNZ: a hét közepén esélyes bevételre, ez lehet egy szerencsés üzletből származó jövedelem is. Ám a hét végén érdemes tartózkodni az adásvételektől.
MUNKA: ahol egy feladatra csoport szerveződik, elképzelhető, hogy önt kérik fel a csapat irányítására, amihez pénzt is rendelnek. A vállalkozóknak holnap lehet új megkeresésük.
ÉRZELMI ÉLET: Egy-egy szerelmi kapcsolat végnapjait éli, és talán jobb is a szétválás, mint egy boldogtalan kapcsolat. Néhány együttélésben is diszharmonikusak lehetnek a viszonyok.
HOLDHOROSZKÓP: az égi világító az elvonultság, a rejtett titkok területével kezd, majd a személye következik, azután pedig a pénzügyek.

Rák

PÉNZ: a hét közepén pénz érkezésére van kilátás, viszont szombaton kiadásra: otthonára, családjára vagy egy összejövetelre költ többet.
MUNKA: néhány munkaközösség élére új felettes kerülhet a napokban, aki szigorú, de igazságos lesz beosztottjaival. Egy pluszfeladatot kaphat, de egyelőre elmarad a honorárium.
ÉRZELMI ÉLET: inkább a kedves flörtök jellemzik a hetet, és nem a nagy szerelem. Szombaton néhány családban és egy-két szerelmi kapcsolatban is vitákra lehet számítani.
HOLDHOROSZKÓP: a barátok és a kikapcsolódás területét az elvonult­ság idősza­ka veszi át, majd a saját személye következik, és végül jut egy kis idő az anyagiakra.

Oroszlán

PÉNZ: ma egy kisebb összeg örvendeztetheti meg. A szerződéseket és a megállapodásokat azonban érdemes jegelni a héten, mert azokkal csak a másik fél járhat jól!
MUNKA: ha még tart az átalakítás, az sajnos szedi áldozatait. Ahol ez nincs, ott rendben mennek a dolgok, két új feladattal. A vállalkozóknak a két üzlet közül a hétvégi meghiúsulhat.
ÉRZELMI ÉLET: a függetleneknek új szerelem esélyét kínálják a fényszögek. Ám a meglévőkben néhol nézeteltérés verhet éket a kapcsolatba, mint némelyik együtt­élésbe is.
HOLDHOROSZKÓP: a karrier területén kezdi meg heti átvonulását a Hold. Ezt követi a támogatók és a barátokkal töltött idő háza.

Szűz

PÉNZ: holnap egy kisebb összegre vagy ajándékra számíthat, de szombaton egy nagyobb kiadás lehetséges. Ma néhány feleslegessé vált holmijától könnyedén megválhat.
MUNKA: néhány munkaadónál még javában tart az átalakítás. A szerda kiváló álláskeresésre, aki pedig már pályázott, interjúra hívhatják. Néhány vállalkozás küzd a fennmaradásért.
ÉRZELMI ÉLET: a hét közepén a függetlenek esélyt kapnak Ámortól. Viszont néhány kiégett szerelem sajnos a szétválás felé veheti az irányt. A családokban béke várható.
HOLDHOROSZKÓP: a tanulmányok, a jelentősebb utazások, a hivatás, a titkos jóakarók és a szervezett programok területét öleli fel a Hold útja.

Mérleg

PÉNZ: ma egy kisebb pluszt remélhet. Viszont egy nagyobb összeg befizetésére is megérett az idő. A banki és hitelügyek a héten nem alakulnak kedvezően.
MUNKA: egy új feladat elé állíthatják, amihez pluszpénzt is rendelnek. Akit két pluszfeladattal bíztak meg, annál az egyik kifizetése késhet. A működő vállalkozásoknak szerdán várható új üzlet.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek a hét közepén esélyesek egy új kapcsolatra, viszont néhány szerelem még mindig válságos napokat él. A családokban a hétvége vitás lehet.
HOLDHOROSZKÓP: az éji világító a nagyobb javak, a más pénze területéről a továbbképzések, a hivatás és a kikapcsolódás területén halad át.

Skorpió

PÉNZ: a hét közepén munkahelyéről plusz juttatást várhat. Ezen időszak kedvez az adásvételeknek, és aki ingatlant ad el vagy vásárol, sikeres megállapodást remélhet.
MUNKA: egy új és előnyösebb feladatkört kínálhatnak fel, amit érdemes megfontolni! Lesz, aki álláskeresésbe kezd egy jövedelmezőbb munkahely reményében.
ÉRZELMI ÉLET: nagy népszerűségnek örvendhet az ellenkező nem táborában. A szerelmesek közül néhányan összekülönbözhetnek. A szombat a házasságokban nézeteltérést jelez.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold a társkapcsolat után a banki és hitelügyek, a nagyobb pénzek területéről a jelentősebb utazások, utána a karrier házát járja be heti útján.

Nyilas

PÉNZ: két forrásból is be­vé­te­le származhat, ma egy kisebb, szerda körül egy jelentősebb. Előnyös időszak ez az új szerződéskötésekre, ám a folyamatban lévőkkel ajánlott az óvatosság!
MUNKA: kedden egy új feladattal szembesülhet, ám a hétvégére tornyosulhatnak tennivalói. A vállalkozók a hét közepén számíthatnak új megkeresésre, amiből üzlet születhet.
ÉRZELMI ÉLET: a függetlenek szerda körül új ismeretséget köthetnek, lehet, hogy épp valamilyen ügyintézés során. Akik közös háztartásban élnek, a hétvégén összeszólalkozhatnak.
HOLDHOROSZKÓP: a munka területe, a társkapcsolat, majd ezt követően a jelentősebb anyagiak házát keresztezi égi kísérőnk útja.

Bak

PÉNZ: néhány szülött ko­moly anyagi gondokkal küzd. Lesz, aki szerdán várhat egy kis bevételt, akár a családtól, akár egy jóváírásból. A ma és a holnap alkalmas a kisebb üzletekre.
MUNKA: ma egy feladatot oszthat önre főnöke, és lehet, hogy ezt munkahelyétől távol kell megoldani, például egy utazással. A vállalkozóknak kedden lehet megbízásuk, de a hétvégit lemondhatják.
ÉRZELMI ÉLET: néhány szerelemre ko­moly megpróbáltatás vár, és lehet, hogy nem éli meg a jövő hetet. Viszont a családokban harmónia várható, különösen a hét közepén.
HOLDHOROSZKÓP: a vállalkozás területén át a munka háza, majd a társ­kapcsolat érintésével teszi meg heti útját a Hold.

Vízöntő

PÉNZ: a hét eleje két ki­sebb bevételt is ígér. Viszont a hétvégén valamije meghibásodhat, amire lehet, hogy egy nagyobb összeget kell kiadnia. Üzleti ügyekre a szerda alkalmas.
MUNKA: aki állást keres, annak a barátok révén vagy egy kis protekcióval most könnyen megy az elhelyezkedés. A cégüket üzemeltetőknek ma lehet egy készpénzes megrendelésük.
ÉRZELMI ÉLET: kellemes bókok a másik nemtől, ennyit ígér ez a hét. A már meglévő szerelmek viszont szorosabbra fűződhetnek egy összeköltözéssel vagy házassággal.
HOLDHOROSZKÓP: a Hold a család és az otthon területén kezdi meg heti útját, majd a vállalkozás, a szerencse jön, végül a munkánál zárja.

Halak

PÉNZ: a hét közepén re­mél­het pluszbevételt, különösen, ha munkáltatója jutalmat oszt. Üzleti ügyeit holnapra érdemes időzíteni, de a hét végére ne tervezzen hasonlót.
MUNKA: szerdán új feladattal bízhatják meg, amihez pluszpénz is jár, de a hétvégére feltornyosulhatnak tennivalói. A vállalkozók a hét közepére remélhetnek új munkát.
ÉRZELMI ÉLET: a magányosak a hét közepén kaphatnak esélyt egy új ismeretségre, lehet hogy hivatásuk révén. Az együtt élők szombaton vitába keveredhetnek rokonaik miatt.
HOLDHOROSZKÓP: az elintézendő hivatalos ügyek területéről indul égi kísérőnk, majd az otthon, a család, a gyermekek következnek.

Qka MC: azt hiszem, igazi Kos szülött vagyok

– Tizenévesen egy tenyérjós már megmondta, hogy Kosként sok sebet begyűjtök a fejemre. Egy látó pedig az első két gyerekünk után még két gyerkőcöt ígért és bejött – mesélte Qka MC. – Azt hiszem, igazi Kos vagyok. Letagadhatatlanul exhibicionista színpadi ember. Ezt a nevemben az MC, azaz a Master of Ceremony is jelzi. Vállalkozó kedvűként sok elsőséggel büszkélkedhetünk. A versenyszellem folyamatosan megvan. 25 évig az élvonalban maradni nagy kihívás, és nem is akarunk leállni. Szívesen a nehezebb helyzetűek mellé állunk. Két hete Pécsett egy volt Pető-intézetes lánnyal rappeltünk, amivel nem kis elismerést szerzett a saját környezetében.

– Szeretem, ha a gyerekeim rácsodálkoznak a világra, és ebben segítem is őket akár Mikuláskor, akár húsvétkor. Mindig fontos, hogy legyen egy kitűzött cél, ami lehet pihenés is egy hajtósabb feladat előtt. Szeretem a szabadságot, alkalmazotti szerepben nem szívesen tetszelegnék. Inkább le­gyek a magam ura. Ha valami nem sikerül, nem emésztem magam, felállok és tovább lépek.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek