Test és lélek

Horoszkóp: növekszik a harci kedvünk a héten

Bors

Létrehozva: 2013.11.11.

A Mars ezen a héten különösen felerősíti bennünk a céltudatosságot, a tetterőt, valamint a harci kedvet. Ráadásul a kedvező csillagállások is segítik útunkat. Demeter Mónika asztrológus számította ki, hogy mire érdemes odafigyelni a következő napokban.

KOS

Pénz: bevételek és kiadások váltják egymást. Aki szerencsés, egy nagyobb összeghez jut hivatásából, de egy baráti kölcsönt meg kell adni.

Munka: aki új helyre pályázott, végre életjelt adhat a megcélzott munkahely, és kedvezőek kilátásai. A vállalkozók is egy szerencsés üzletet köthetnek, ami azonnal fizet.

Ézelmi élet: aki magányos és új kapcsolatot szeretne, most esélyt kap rá. Lehet, hogy épp egy nagyobb családi rendezvényen. Az együtt élők között parázs vita kerekedhet a hét elején.

Üzenet: a héten ügyesen kell sáfárkodnia az anyagiakkal! A munka területe kivételes lehetőségeket kínál, éljen hát vele!

BIKA 

Pénz: egy elmaradt átutalás, vagy kifizetés végre megérkezhet. Ha adásvételt tervez, az ötlet remek, időzítse a hét közepére!

Munka: aki sikerrel járt egy álláspályázaton, hamarosan új helyén kezdhet. Viszont lesz, akiben pénteken érik meg a változtatás iránti igény. A vállalkozók üzlete újra beindul.

Ézelmi élet: egy romantikus kapcsolatra nyílhat lehetősége. A már működő kapcsolatokban pedig a jövőt szövik a felek. Néhány család most ér a tatarozás végére.

Üzenet: intézze most banki ügyeit! Ha pályamódosítást tervez, péntekig kell eldöntenie, hogy mit is szeretne a továbbiakban!

IKREK 

Pénz: ha szerencsés, munkahelyéről plusz bevételi forrást remélhet. Aki valamilyen adásvételen gondolkodik, ne féljen belevágni, sikerül!

Munka: akinek egy magasabb pozíciót ígértek, végre elfoglalhatja. A vállalkozók egyik ügyfele visszaléphet ugyan, de helyét egy előnyösebb megállapodás foglalhatja el.

Ézelmi élet: aki komoly szerelemre vágyakozik, most minden esélye megvan, hogy találjon is egyet, sőt a már meglévő, de ingatag talajon állókban egy új érzelem feltűnése szakításra sarkallja.

Üzenet: hallgasson a szívére, ha érzelmi ügyekről van szó, most kicsi az esély, hogy hibás döntést hozzon!

RÁK

Pénz: pénz érkezését ígérik a csillagok, a munkavállalóknak és a vállalkozóknak egyaránt. Aki ingatlan adásvételben érintett, sikerrel jár.

Munka: néhány munkahely elismeri beosztottjai teljesítményét. A feljebb lépésnek is kedveznek a fényszögek. A vállalkozók legalább két gyümölcsöző üzletre esélyesek.

Ézelmi élet: egy új vonzalom alakulhat a munkahelyén, vagy pénzügyei intézése közben, ami jó esélyt jelez egy szerelemre. A párok némelyike pedig törvényesíteni készül kapcsolatát.

Üzenet: legyen óvatos, de határozott az üzleti életben! A vállalkozók, pedig ragadjanak meg minden lehetőséget!

OROSZLÁN 

Pénz: aki régóta vár már egy tartozás kiegyenlítésre, most végre pénzéhez juthat. Akár két üzlet is kilátásban van.

Munka: növekedhet az elvándorlások száma, így cserélődhetnek kollégái, de lesz, aki most talál végre munkahelyet. A vállalkozók új megrendelésben reménykedhetnek.

Ézelmi élet: egy új, és lehet, hogy egyelőre titkos kapcsolat születhet. Viszont az együtt élők kapcsolatát sok esetben rokonaik mérgezhetik, ezért most ne hallgasson rájuk!

Üzenet: az üzletkötéseknél jó tippeket súgnak megérzései. Húzza meg a határvonalat rokoni kapcsolatában, ne avatkozzanak magánéletébe!

SZŰZ 

Pénz: a héten jelentősebb pénzforgalom van kilátásban. Jó esetben bevételei fölülmúlják kiadásait, és még egy váratlan összeget is kap.

Munka: túlterhelés várható, és a plusz feladathoz nem rendelnek pénzt. A vállalkozók viszont egy nagy üzletet köthetnek, ám egy vásárlói kifogásra is számítani lehet.

Ézelmi élet: intenzív lelki életet ígérnek a csillagok, így a már nem működő szerelmek hirtelen véget érhetnek, hogy helyüket egy új foglalja el, és a magányosok is új kapcsolatot remélhetnek.

Üzenet: vértezze fel magát a munkahelyi túlterheltséggel szemben, így könnyebben veszi az akadályokat.

MÉRLEG 

Pénz: bevétel érkezhet, de ezzel együtt költekezési kedve is növekedhet. Ám néhány otthonban egy kisebb meghibásodás lehetséges.

Munka: akinek van rá lehetősége, van remény, hogy előléptetik. Egy új feladattal bízhatják meg, és plusz pénzt is rendelhetnek hozzá. A vállalkozók egyik ügyfele visszaléphet, de jön helyette új.

Ézelmi élet: a szerelmespárok a hét második felében nézeteltérésre számíthatnak, és egynémely kapcsolat szakításra ítéltetett. Ugyanebben az időszakban a családokba békétlenség költözhet.

Üzenet: a partnerek tanúsítsanak toleranciát egymás irányába! Mielőtt kiköltekezne, fontolja meg, hogy valóban szükséges-e az új holmi!

SKORPIÓ 

Pénz: pénz érkezhet számlájára, különösen akkor, ha munkahelye jutalmat oszt. Egy jelentősebb adásvétel szerencsésen sikerül.

Munka: feladatai halmozódására számíthat. Aki egy feljebb lépésre várakozik, a héten betöltheti státuszát, de lesz, akit most jelölnek ki. A vállalkozók üzlete ismét fellendülhet.

Ézelmi élet: aki független és kapcsolatra vágyik, feltétlenül látogasson el társaságba, vagy rendezvényre, mert esélyes egy találkozás. A házasfelek közé a hét végén egy kisebb vita verhet éket.

Üzenet: ezen a héten a szerencse fia lehet, amibe fog, szinte minden sikerül. Használja ki ezt a lehetőséget!

NYILAS 

Pénz: jelentős pénzforgalom várható. Aki adásvételt tervez, az szerencsés, ha későbbre halasztja azt!

Munka: néhányan a héten találnak új munkahelyet, és egy előnyösebb bérezés reményében váltanak. A munkacsoportokban feszült légkör uralkodik. A vállalkozók egyik ügyfele visszalép.

Érzelmi élet: a szerelmesek némelyike között pattanásig feszül a húr, mert a sok elfoglaltság miatt kevesebb idő jut egymásra. A családok nagy részében viszont harmonikus időszak várható.

Üzenet: az autótulajdonosok a legkisebb hibára is figyeljenek oda, nehogy balesetet okozzanak!

BAK 

Pénz: egy váratlan kiadásra lehet számítani, ami lehet, hogy otthonára kell költenie, esetleg valamelyik családtagját kell kisegítenie.

Munka: aki megpályázott egy állást, de választ mindhiába várt, most interjúra hívják. Lesz, akit egy továbbképzésre rendelnek. A vállalkozók új üzletre számíthatnak, ami hosszú távú megélhetést biztosít.

Ézelmi élet:: a függetlenek számára elérkezett az ideje egy nagy szerelemnek. Viszont néhány együttélésben a hét vége vitákkal lehet fűszerezve, melyet a telihold tovább mélyít.

Üzenet: Ne adja fel a munkakeresést! Most érdemes intéznie banki és hitelügyeit, mert minden ajtó megnyílik ön előtt!

VÍZÖNTŐ 

Pénz: a szerencsések hivatásuk révén számíthatnak némi pluszra. Ha valamilyen adásvételt tervez, azt érdemes lenne elnapolnia.

Munka: aki feljebb szeretne lépni, most érdemes kopogtatni a főnök ajtaján, de lehet, hogy beelőzik önt, és felettese kéri fel. A vállalkozók szekere némi pihenés után újra beindul.

Ézelmi élet: egy romantikus szerelemben lehet része, ha nyitott az új kapcsolatra. Könnyen megeshet, hogy a hivatás szálain köt ismeretséget. A családi harmónia a hétvégén kisebb törést jelez.

Üzenet: ha elő szeretnék léptetni, feltétlenül éljen a lehetőséggel! Kedden intézze ügyes-bajos dolgait, ez a nap alkalmas erre.

HALAK 

Pénz: aki egy társasági összejövetelre hivatalos, lehet, hogy többet költ, mint az indokolt. Az adásvételeknek nem kedvez ez a hét.

Munka: szóba jöhet egy új munkakör, ami egy kinevezés is lehet. Megbízhatják egy új feladat ellátásával is, ami szakmai hírnevét tovább öregbíti. A vállalkozók egy intenzív hétre számíthatnak.

Ézelmi élet:egy új kapcsolat alakulhat, lehet, hogy a munkájához is köze lesz. Azokban a házasságokban, ahol egy ideje konfliktusos időszak volt, most végre békét köthetnek a felek.

Üzenet: egy sikeres hét vár önre, ragadjon meg minden lehetőséget! Már a hét elején látszanak a jelet, de a szerda lesz a szerencsenapja.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek