Nemcsak vörös hajkoronájával, hanem feszes és ránctalan bőrével is kitűnik a tömegből Marjai Judit. Állítja: ő megtalálta a fiatalság varázsszerét, melyben nincs helye az olyan földi élvezeteknek, mint például a csokoládé.
Hiába a gyorsan múló évek, Marjai Judit tartja a formáját. A modellt, aki évekkel ezelőtt átállt a fényképezőgép túloldalára – és manapság inkább meghökkentő fotósorozataival hívja fel magára a figyelmet –, elkerülik a ráncok.
A negyvenhat éves, kétgyermekes anyuka arcát nem tarkítják barázdák, bőrét nem csúfítják foltok, és a nők legnagyobb ellenségével, a narancsbőrrel sem kell harcolnia.
– Nincsenek rajtam striák, amit az étkezésemnek köszönhetek. Száműztem az étrendemből a cukrot, a szénhidrátokat visszaszorítottam, és igazából gyümölcsöt sem fogyasztok, viszont rengeteg zöldség és hús kerül a tányéromra. Soha nem bűnözöm – árulta el Judit, aki Vámos Erika Több, mint testőr című műsorának a vendégeként fűszerimádatáról is szívesen beszélt.
– Az egyik kedvencem a bazsalikom, de számos fűszert használok, amely nemcsak finom, de vágykeltő is. Nagyon fontos, hogy egészséges ételek kerüljenek az asztalunkra. Nálunk a köret is zöldség, és mindenki higgye el, lehet így is változatosan étkezni.
Judit büszke arra, hogy közel az ötödik ikszhez is jól érzi magát a bőrében, és ezt nem a sebészkésnek köszönheti.
– Minden eredeti rajtam. A szám, a mellem, tényleg mind a sajátom – nevetett a fotós, aki a sportot sem hanyagolja el, bár állítása szerint csak kényszerből látogatja a fitnesztermeket. Főzni viszont imád, és nem tekinti tehernek a mások számára talán büntetésnek tűnő étrendi szigorításokat, melyekkel igyekszik a családjának is példát mutatni. – Ez nem jelenti azt, hogy a gyerekeim nem ehetnek meg például egy bonbont, de én soha nem veszek ilyet.
Erika a cékláról tanult
Vámos Erika több mint egy évtizede vezeti az egészségtudatos műsort. Ez idő alatt több száz szakemberrel találkozott már és rengeteg mindent tanult a szépségápolásról, testmozgásról és a különböző élelmiszerekről is.
Éppen ezért csodálkozott, amikor egy forgatás során a cékla élettani hatását vizsgálva kiderült, hogy ezt a zöldséget nem csak savanyúságnak vagy salátának lehet hasznosítani, hanem mint a burgonyát meg is lehet sütni. – Azóta ki is próbáltam. Egyszerűen csak becsomagoltam alufóliába és megsütöttem a sütőben, még zsiradék sem kell hozzá – ajánlotta a különleges csemegét a Több, mint testőr háziasszonya.