Test és lélek

Ünnepelhetnek jövőre a munkahelyen

Bors

2012. december 7. péntek 22:00

Vannak, akik abban reménykednek, hogy egy új állást hoz nekik a jövő esztendő. Mások a meglévő helyükön kívánnak feljebb lépni, vagy legalább biztonságban érezni magukat. A 2013-as karrier- és munkahoroszkóp megmutatja, mikor érdemes lépéseket tenni céljaink érdekében.

KOS

Nagy megterheléssel kezdődik az év. Aki munkát keres, az márciusban számíthat egy jó ajánlatra. Tavasszal az állásban lévőket nehéz feladatok várják, megterhelő lesz ez a pár hónap. De azzal is számolni kell, hogy több helyen leépítések várhatók. Májusban és novemberben egy jelentős fordulat várható, több Kosnak teljesen új irányba indul karrierje, lehet, hogy új hivatást választanak. A nyár első felében kinevezésre lehet számítani, ez az állást keresőknek is jó időszak lesz. A nyár végén néhány cég átszervez, aki ekkor elveszíti állását, az hamarosan megoldást talál. Október vagy december hozza a várva várt sikert.

BIKA

Egészen tavaszig a kedvező változásoké lesz a főszerep: új állást, kinevezést vagy felettese lecserélését is hozhatja ez a pár hónap. Májusban néhány szülöttnek kedvezőtlen irányba fordulhat pozíciója, és ez novemberben megismétlődhet, amennyiben átszervezik a céget. A május kedvez az állást keresőknek és azoknak, akik meglévő helyükön kívánnak magasabb pozícióba jutni. Az augusztus egy kisebb összevonást hoz, amivel együtt jár az is, hogy jóval több munkája lesz ugyanazért a pénzért. Az ősz első két hónapja előnyös az álláskeresésre és a váltani készülőnek. A december új lehetőségeket ígér, hosszú távra.

IKREK

A január fokozott megterhelést jelez egy többlépcsős átalakítás miatt. Ez a feszült időszak egészen a tavasz közepéig is eltarthat. Ám májusban és júniusban egy új álláslehetőség adódhat, vagy a korábbi átszervezés miatt változik munkaköre. Lesznek, akik ekkor önként váltanak munkahelyet. A nyár kezdete egy kinevezést tartogat, az állást keresőknek pedig új munkahelyet. A július is remek lehetőséget kínál, ha épp munka után néz. Ám néhány munkaadó a nyár végén csődöt jelenthet. Az ősz eleje azonban máris új utakat kínál. A december is igen előnyös időszak lesz. Ekkor egy hosszú távú új lehetőség kínálkozik.

RÁK

Többen új munkahelyen vagy új munkakörben kezdik az évet. A február próbára teheti erejét a túlterheltség miatt. A március és a május az álláskeresőknek és a kinevezésre várakozóknak nagyon sikeres időszak. A július szintén kedvező lesz. Aki nemrég állást váltott, itt véglegesíthetik, aki pedig munkát keres, megtalálja a számára valót. Augusztusban az állásban lévőket meglepetésként érheti egy nagyobb átalakítás, rossz esetben egy felszámolás. De az ősz eleje már új lehetőséget kínál. Októberben többen döntenek egy jelentős irányváltás mellett. Decemberben sokan egy új és hosszú távú munkát találnak.

OROSZLÁN

Az év elején megterhelő lesz a munka, ráadásul a jelek arra is felhívják a figyelmet, hogy egy nagyobb konfliktusa lesz felettesével. Ha emiatt új utakat keres, azt márciusban megtalálhatja. Az állást keresők is sikerrel járnak már tavasz elején. Áprilisban sok munka várja, de ennek meglesz az eredménye, mert ekkor egy kinevezés is esedékes lehet. A már régóta ugyanott dolgozók májusban úgy döntenek, hogy váltanak a kialakult helyzet miatt. Átszervezésre a nyár végén és ősszel is számíthatnak. A szeptember új munkát és a feljebb lépés lehetőségét ígéri, ahogyan az október is, a december pedig sikert hoz.

SZŰZ

Az első negyedévben fokozott megterhelésnek lehet kitéve. Sok helyen átalakítás várható, ami miatt több munkát kell majd elvégeznie ugyanazért a pénzért. Egy új felettes érkezése felkavarja az állóvizet, de a sok idegeskedés után jól alakul a kapcsolat. Április még mindig feszültségekkel, terhekkel lesz teli, de itt már érezni fogja ennek anyagilag kedvező hatásait is. A május egy ciklus lezáródását jelentheti, nyártól pedig már egy új fejezet íródhat hivatásában. Tavasz közepétől a munkanélküliek és az állást keresők is sikerrel járnak. Több Szűz egy olyan ajánlatot kap, ami miatt még a régi helyét is feladja.

MÉRLEG

Már az év eleje egy ígéretes fordulatot készíthet elő. Amennyiben kétséges volt az állása, úgy februárban stabilizálódik. Ekkor a munkát keresők is sikerrel járnak. Márciusban egy feljebb lépés lehet időszerű. Áprilisban felettese személye változhat, ami egyéb átalakításokkal is jár majd. A június jó hírekkel szolgál, és a július mérföldkő lehet karrierjében. Ekkor többen a vállalkozás alapítás mellett döntenek, de egy kiváló álláslehetőség is adódhat. Augusztusban ismét egy átszervezés lehetséges. Októberben erőn fölül kell teljesítenie egy újabb átalakítás miatt. A november ismét az állást keresőknek kedvez.

SKORPIÓ

Januárban túlterhelt lesz, de kiváló lehetőségek is várják. Több munkahelyen tavaszig egy átszervezés várható, ez elbocsátásokkal is járhat. Az április új lehetőséget tartogat. Ekkor és a tavaszi hónapokban az állást keresők és a ranglétrán feljebb jutni vágyók is sikerrel járnak. Júniustól olyan lendületben lesz, ami főnökeinek, ügyfeleinek is feltűnik. Ezt a folyamatot lelassíthatja az augusztus, ám az ősszel tovább folytatódik a sikerszéria. Ez az időszak az állást keresőknek is sikeres lesz, ahogyan az október is. Az évet a december koronázhatja meg egy kinevezéssel vagy egy nagyszerű lehetőséggel.

NYILAS

Januártól egészen a tavasz közepéig egy átalakítás veheti kezdetét munkahelyén, ami a feladatok sűrűsödését hozza. Az állást kereső Nyilasok ekkor több lehetőség közt tudnak majd válogatni. Áprilisban elképzelhető egy váratlan fordulat, akár egy kinevezés formájában, de a május is kedvez az előléptetésnek. A hosszú távra szóló döntéseket a nyár első felében érdemes meghozni, legyen szó akár állásváltoztatásról, akár egy cég alapításáról. Az augusztus egy munkahelyi átalakításra utal jelzéseivel, amivel elbocsátások is járnak. Ám az ősz első fele új lehetőségeket kínál, akár egy kinevezést is. A december is remek az új utak keresésére.

BAK

Többen új helyen köszöntik a 2013-as esztendőt. Februárban sok Bak egy hirtelen ötlettől vezérelve állást változtat, és lehet, hogy az új irányt egy vállalkozás alapítása jelenti. A március sok munkát hoz, áprilisban pedig lehetősége lesz a feljebb lépésre. Az állás nélküliek májusban sikerrel járnak. Egy hosszú távú munka kezdődhet a nyár első felében, ehhez hasonlóra legközelebb december közepén lehet számítani. Augusztusban munkahelyek szűnhetnek meg, viszont az ősz első fele új lehetőséget tartogat. Nyáron az állást keresők új esélyt kapnak. Novemberben egy testhez álló feladatot találhat.

VÍZÖNTŐ

Néhányan új vagy elismertebb munkakörben köszöntik a következő esztendőt. Akinél a feljebb jutás most elmarad, az márciusban számíthat rá. Májusban egy hirtelen irányváltás várható hivatásában, ami lehet egy vállalkozás alapítása is. Júliusban egy újabb periódus veheti kezdetét, mely decemberben teljesedhet ki igazán. Augusztusban és novemberben néhány munkaadó leépítést tervezhet, ami többeket állásváltoztatásra sarkall. Az őszelő a kinevezéseknek kedvez, ahogyan az október is, de egy felettescsere is történhet. December jelenthet újabb reményteli fordulatot munkájában.

HALAK

Több szülött hivatásában változások sorozata várható 2013-ban. Már az év eleje is sikert és elismerést jelez. Februárban rengeteg munka várja, ez nagyfokú túlterheltséget hoz ugyan, de anyagiakban is gyarapítja. Márciusban is erre számíthat. A munkát keresők májusban több lehetőség közül is válogathatnak. Júliusban is sikerrel járnak. Augusztusban egy átalakítás veheti kezdetét a munkahelyén, ami elbocsátást is jelenthet. Aki ekkor elveszíti állását, az novemberig munka nélkül marad. Az ősszel a feladatok ellátása sem sok örömöt ígér, ám az év utolsó két hónapja reményteli és hosszú távra szóló fordulatokat tartogat.

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

she.life.hu

5 mérgező baráttípus, aki inkább lehúz, mint felemel

mandiner.hu

Elúszott a baloldali népszavazás: legalább 250 ezret akartak, végül csak 235 ezer aláírást gyűjtöttek össze a baloldali pártok

feol.hu

Kigyulladt egy szemétledobó Székesfehérváron, 30 embernek kell elhagynia a lépcsőházat

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

origo.hu

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Dacia

mandiner.hu

Franciaországban februárban fokozatosan feloldják a korlátozásokat

vg.hu

Hatékonyabb lehet az omikron ellen a Szputnyik a Pfizernél

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Dánia szorosan nyert a kulcsjátékosait elveszítő Izland ellen

origo.hu

Fontos hír érkezett a horvátországi autópályákról, ez érintheti a magyar pénztárcákat