Test és lélek

Lepje meg férjét egy Ferrarival!

Bors

Létrehozva: 2012.12.16.

Sokaknak okoz évről évre fejfájást a karácsonyi ajándékvásárlás. Kiváltképp nehéz a férfiak számára kitalálni valamit, így most néhány autós ötlettel próbálunk segíteni a tanácstalan hölgyeknek, nagyobb gyerekeknek.

Különleges ajándékkal kedveskedhetünk a sportautók szerelmeseinek: már hazánkban is számos élmény­autózást kínáló vállalkozásnál fizethetjük be a családfőt egy körre, mondjuk egy Ferrari vagy Lamborghini volánjához.

Az autó értékéhez, és az átélhető élményhez képest a néhány tízezer forinttól kezdődő tarifák nem is tűnnek elviselhetetlennek.

Aki hosszabb élményre fizetne be, annak mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, egy 60 kilométeres vezetés költsége már átlépi a százezer forintot. Persze a legdrágább a Forma–1 autó volánját kibérelni: a 790 ezer forint mindössze 17 kilométernyi óvatos száguldást fedez.

Persze nem kell tízezrekben gondolkodni, egy ügyes telefontartó, vagy kihangosító, mely akár a telefonban tárolt zenéket is képes lejátszani az autó hangrendszerén, praktikus ajándék.

A navigációs rendszerek az okostelefonok elterjedésével kicsit hátrébb szorulnak, de 30 ezer forinttól már olyan táblagépek kaphatók, amik a navigáció mellett filmek lejátszására is alkalmasak, de találtunk olyat is, mely közvetlenül tud kapcsolódni az autórádióhoz, és a hangot jó minőségben élvezhetjük kocsink hangszóróiból.

A játékok területén is remek lehetőségek vannak. Az egyszerű fém makettek mellett népszerűek a műanyag alkatrészekből összeállítható modellek is, az igazi élményt sokak számára ugyanakkor a rádiótávirányításos autók hozzák. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek