Test és lélek

Kedvező csillagállások várnak ránk jövőre

Bors

Létrehozva: 2012.12.31.

Mindenkinek hoz valami különlegeset a következő év. Lesznek, akiknek a szerelemben, másoknak az anyagi életükben, az egészségben vagy egyéb területen lesz szerencsés a 2013-as esztendő. Sorozatunk utolsó részében elolvashatják, mire számíthatnak jövőre.

KOS:
Jó hír a Kosoknak, hogy anyagilag kedvezően alakul a helyzetük az év elején. A cégüket vezetők üzlete már február végén fellendülhet, a dolgozók is stabil állásba kerülnek. Az anyagi életében a nyár eleje egy nagyobb bevételt lehetőségét ígéri. Az ingatlan és peres ügyek is pénzt hozhatnak, méghozzá a nyár közepén.

A szerelemben a tavasz, a nyár első fele és a szeptember hoz kedvező változást vagy a meglévő kapcsolat mélyülésével, vagy egy új partnerrel. Ezekben az időpontokban akár egy esküvő vagy egy gyermek érkezése is időszerű lehet. Akit érint, az már márciusban tapasztalhatja egészségi állapota jelentős javulását.

BIKA:
Pénzügyi élete már januárban fellendül, de tavasszal és a nyár első felében is kedvező változásokra számíthat. A vállalkozók márciusban számíthatnak egy nagyobb megrendelésre. A munkavállalók a tavasz kezdetén találnak maguknak egy új lehetőséget, de ezt nem biztos, hogy minden új állást kereső megragadja, mivel jelenlegi helyén ekkor kedvező változások, akár fizetésemelés is várható.

A szeptember, októberi időszak is meglepetéseket tartogat. Az érzelmi élete már az év elején kivirágzik, új kapcsolatok születhetnek, akár a régi, nem működő együttélés feladása árán is. A régóta betegeskedők a tavasz végén várhatják a gyógyulást.

IKREK:
Az év második feléig kell kitartani azoknak az Ikreknek, akik eddig szűkölködtek anyagilag, mert ekkor egy nagyobb fellendülés várható. Ez a bevétel lehetőség hosszú távúnak ígérkezik, így a cégüket üzemeltetők új megrendelésekre számíthatnak. A munkát keresők vagy váltani kívánóknak márciusban adódik egy remek lehetőségük, ez ismétlődik meg tavasz végén és az őszi hónapok elején.

A szerelmi életben változást hoz a február, a március és a nyár vége. A párt keresők hosszú távú kapcsolatra számíthatnak. Az egészségükre azonban egész éveben ügyelniük kell, különösen az emésztőrendszerüket kíméljék. 

RÁK: 
Új szerelemre és az érzelmi életük kivirágzására már január elején, a tavasz végén, jú­- liusban, és az év utolsó három hónapjában lehet számítani. Ezek a hónapok új partnere vagy a régi kapcsolat rendeződését, mélyülését hozhatja. A pénzügyekben egészen a tavaszig egy szerencsés időszakra van kilátás, ekkor azonban érdemes spórolnia is, mivel a további kedvező periódus csak az év utolsó két hónapjában várható.

A saját céget működtetők számára már az év eleje is kedvező lesz, de az április és az év utolsó három hónapja is szerencsésen alakul. A dolgozók számára a tavasz, a nyár közepe és a december közepe jelez pozitív változásokat.

OROSZLÁN:
Anyagi életében jól indul az év és a tavasz vége is igen szerencsés lesz. Ingatlanügyekre kifejezetten alkalmas a nyár kezdete és a de­-cember. Az ősz közepétől megint csak anyagi felfutásra lehet számítani. Az állást keresők várhatóan a tavaszi hónapokban és júliusban járnak sikerrel. Az ősz eleje a kinevezést támogatja, de kedvez a változtatásnak is, ahogyan az év utolsó két hónapja is.

A vállalkozók a tavasz közepétől számíthatnak új ügyfelekre vagy megrendelésekre. Ez a kedvező időszak júliusban megismétlődik. Az érzelmek terén, az év eleje, a tavasz vége, és főként a július szerencsés, ekkor új párkapcsolat vagy békülés várható.

SZŰZ:
A jelentős ingatlanügyleteket januárra, a nyár közepére vagy decemberre érdemes időzíteni. Ekkor biztosan el tudja adni régóta hirdetett ingatlanát, vagy megtalálja álmai lakását. Az év elejétől egészen a nyár kezdetéig egy előnyös anyagi időszaknak néz elébe, ez júliusban és decemberben éri el csúcspontját. A hivatás területén a nyár hozhat nagy változást egy felfelé ívelő karrierrel vagy új munkalehetőséggel.

A céget üzemeltetőknek a tél vége, a nyár első fele, az ősz első fele és a december közepe lehet igen szerencsés. Érzelmi élete márciusban, a nyár első felében, az ősz közepén, és az év végén jelez intenzív időszakot.

MÉRLEG:
Nagy szerelem, a párt keresőknek új partner, intenzív érzelmek várják a Mérleget már márciusban, a nyár első felében, szeptemberben és decemberben. Ezek a hónapok a családalapításra és a házasságokra is kiváló. Anyagi fellendülésre márciusban, a nyár elején és a december közepén számíthat. A tavasz elején az állást keresők sikerrel járnak, a stabil helyen dolgozók pedig meglepő, de kedvező változásokra számíthatnak.

A július közepe egy nagyobb anyagi gyarapodást ígér. Aki céget szeretne alapítani, az már januárban sikerrel járhat, de kedvező lesz erre a tavasz, a nyár első fele és a szeptember is.

SKORPIÓ:
Anyagi fellendülés várható már rögtön az év elején, de a tavasz vége, a nyár első fele is kiemelkedő lesz. Az ősz eleje a cégüket működtetőknek kedvez, olyannyira, hogy az októbertől már nagyobb bevételt remélhetnek. Az állást keresők márciusban, tavasz végén, és az őszi hónapokban járnak sikerrel, többen olyan munkát találnak, ahol hosszú évekig jól érzik majd magukat.

A stabil helyen dolgozóknak a február hozza a nagyobb változást, új főnök vagy kollégák érkezhetnek a céghez, ami a szívügyekben is fellendülést hoz. A szerelemre még a nyár első felében és az őszi hónapokban is kellemes meglepetések várják.

NYILAS:
A vállalkozóknak már az év eleje is igen kedvező lesz és ez megismétlődik júliusban és novemberben. Anyagi helyzete megszilárdul és felfelé indul a tavasz kezdetekor, júliusban vagy az ősz elején. Decemberben egy nagyobb összeghez jut. Az ingatlanukat vagy nagyobb értékű tárgyat árulók az ősz végén járnak sikerrel. Munkaügyekben a tavasz második fele és a június-júliusi időszak lesz kedvező.

Ezek az időpontok álláskeresésre, -váltásra, illetve a feljebblépésre egyaránt alkalmasak. Szerelmi életében a január, a tavasz vége, a nyár közepe és az ősz második fele mutatkozik kiegyensúlyozottnak.

BAK:
A munkát keresők és az állásban dolgozók számára az év eleji tél, a tavasz közepe, a nyár első fele és a december lesz igen kedvező időszak. Ekkor kinevezések, fizetésemelés is várható. Anyagi élet különösen jól alakul már tavasz kezdetén és a nyár első felében. Ez megismétlődik a téli hónapokban.

A vállalkozásukat működtetők számára a január, az április vagy a május lesz sorsfordító, ekkor olyan üzlettársra, megrendelésre talál, ami sokáig biztosítja cége működését. A szerelmi életben igazán intenzív időszak várja már januárban, a tavasz végén, de a nyár közepe és az október is kellemes meglepetéseket hoz.

VÍZÖNTŐ:
Pénzügyi életében fellendülés várható már az első negyedévben, a nyár első fele pedig igazán kiemelkedő lesz. Decemberben egy váratlan nagyobb bevétel teszi boldoggá az év végét. A vállalkozóknak májusig kell várniuk a nagyobb sikerre, de a tavaszi fellendülést mindent kárpótol.

Az érzelmi életben a május hoz olyan meglepetést, amire már régóta várt. A magányosok egy nagyon harmonikus kapcsolatban folytathatják életüket, a tartós kapcsolatokban is rendeződnek a régebb óta fennálló problémák. Az ősz eleje kedvez a családalapításnak és a házasságoknak. Az egészségi állapotban már februárban javulás várható.

HALAK:
A cégüket üzemeltetőknek februárig kell várniuk üzletük fellendülésére, viszont akkortól egészen a nyár közepéig élvezheti ennek áldásos hatását. Ugyanilyen kedvező előjelű a december is. Hivatása területén szerencsés változás vár a Halakra, ami egész évben kitart. A munkát keresőknek szerencsés előjelű a január és a május, valamint az év utolsó két hónapja.

Anyagi életében az év eleji tél, a nyár első fele kiemelkedő sikert ígér. Ingatlanügyekre a január vége, a július és a de­-cember kedvez. Érzelmi téren a tavasz kezdete, a nyár első fele, az ősz első fele, és a december közepe lehet emlékezetes, mindez pozitív értelemben. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek