Test és lélek

Jövőre mindenkire rámosolyog Fortuna

Bors

2012. december 28. péntek 21:00

Szerencsés órában született – tartja a magyar mondás azokról, akiknek minden sikerül. Demeter Mónika, A Bors asztrológusa ez alkalommal azt számította ki, hogy az egyes csillagjegyek szülötteinek 2013 mely időszakai lesznek a legszerencsésebbek, mikor is joggal bizakodhatnak Fortuna istennő kegyeiben.

KOS

Januárban és tavasszal ön mellé szegődhet a szerencse, de túl sokat azért ne kockáztasson! Áprilisban tartózkodjon a könnyű meggazdagodást ígérő lehetőségektől! A nyár el­ső felében érdemes megkísértenie a sorsot. Augusztusban el kell kerülni minden túl előnyösnek tűnő ajánlatot.

Szeptembertől Fortuna önre mosolyoghat és ez bátorságot adhat a szerencsejátékokban történő részvételre, október kivételével. November egy kisebb nyeremény lehetőségét jelzi, ám december ismét nagyon sikeresnek ígérkezik. Az év vége körül azonban tartózkodjon a túlzott költekezéstől, és csak keveset invesztáljon nyereményjátékokba!

BIKA

Szerencse dolgában már a január is igen kedvezőnek bizonyul, viszont februárban érdemes elkerülni minden kockázatot. A március egy kétes kimenetelű üzletet mutat, de a tavasz további része szerencsés. A nyár első felében jövedelme növelésének reményében igen szerencsés, így például kollégáival vagy barátjával, esetleg családtagjai valamelyikével közös játékba is kezdhet, így ez izgalmas időszaknak ígérkezik.

Ugyanitt esélyes, hogy egy kisebb reklámtárgyat vagy híradástechnikai eszközt nyerjen. Október végén hajlamos lehet túlzásokba esni, ha játékszenvedélyről esik szó, és ugyanez vonatkozik az év utolsó napjaira is.

IKREK

Január elején Fortuna önre mosolyoghat. Februárban érdemes kerülnie minden hazárdjátékot, mert az ez irányú kilátásai nem túl kedvezőek, ahogyan márciusban sem érdemes pénzt áldoznia nyereményjátékokra.

A tavasz közepén a spekulatív üzletek nem ígérnek nagy nyereséget. Májusban kivételesen szerencsés lehet, itt már érdemes gondolni valamilyen hazárdjátékra. A nyár első felében szintén Fortuna kegyeltje lehet egy sikeres adásvétel formájában. Az ősz első felében óvatosan járjon el a szerencsét kísértő helyzetekben, ám november vége már sokkal kedvezőbbnek bizonyul. A december pedig anyagi vonalon jelöl szerencsés periódust.

RÁK

Már az év elején szerencse kísérheti próbálkozásait, de februárban érdemes visszafogottnak lennie. A március és április azonban már szerencsésebb, és itt megéri egy kisebb összeget kockáztatni. A nyár első felében is egy kedvező időszakban bizakodhat. Ám az augusztustól szeptemberig tartó hetekben tartózkodjon a szerencse megkísértésétől, mert a kiváltságot másnak osztja Fortuna.

Októbertől esélyes valamilyen nyereményre, ami lehet akár műszaki jellegû, esetleg egy lakberendezési tárgy. Az év utolsó hónapja is szerencsében bővelkedő, különösen a közepe. Az óév pedig ismét egy sikerekben gazdag időszak előfutára lehet.

OROSZLÁN

Újévkor és februárban váratlan nyereményre lehet esélyes, ám az összeget vagy tartsa meg, vagy csak egy részét forgassa vissza, mert könnyen nullán maradhat. Március a mértékletesség gyakorlására hívja fel a figyelmét. Szerencsés esetben májusban pénzjutalomra lehet számítani. A nyár első fele, mint mindenkinek, önnek is szerencsésnek ígérkezik, ám az augusztus veszteséges lehet, ha nem figyel.

Októbertől érdemes élni a fényszögek jelezte kedvező lehetőségekkel, különösen valamilyen közös játék keretében. A november ismét visszafogottságot kíván, ám decemberben érdemes megragadni minden kínálkozó lehetőséget!

SZŰZ

Az év elején célszerű elkerülni minden kockázatos helyzetet, és ebben jó szolgálatot tehet józansága és óvatossága. Februárban egy kétes kimenetelű ügylettel kísérthetik meg. A tavasz második felében viszont egy szerencsés periódus veheti kezdetét, ami júniusban és júliusban is kedves vendég lehet. A nyár­utón azonban ismét érdemes kerülnie a kockázatos helyzeteket, ugyanez érvényes szeptemberre és novemberre is.

Októberben azonban egy szerencsével kecsegtető akcióban a család szolgálhat segítséggel, és ehhez hasonlatos a december közepe, ahol még a barátok is számba vehetők, mint szerencséjének kovácsai.

MÉRLEG

Januárban érdemes hanyagolni a játékszenvedélyt, mert veszteséges lehet. Februárban viszont Fortuna veheti szárnyai alá. Márciusban legyen gyanakvó a túlzottan szép bevételt ígérő ajánlatokkal, mert a szerencse nem önnek kedvez. Áprilisban érdemes tartózkodni a kockázatos, de nagy hasznot ígérő lehetőségektől, különösen, ha az befektetés, és az ingatlan a tét, mert egy meggondolatlan hazardírozás súlyos anyagi következményekkel járhat.

Ám a nyár első fele sikert ígér szinte az élet minden területén. Az évben talán ez a legszerencsésebb időszak. Szeptemberben azonban ne hozzon komoly döntéseket, ezekkel érdemes decemberig várni.

SKORPIÓ

Az év eleje szerencsét jelez, ám a tél végén hajlamos lehet komolyabb megfontolás nélkül belevágni bizonytalan üzletekbe. A május kiemelkedő, akkor nagyobb haszonra tehet szert, akár egy szerencsejáték formájában. Ezt csak a nyár első fele képes felülmúlni, amikor egy sikeres ingatlanügyletet vagy egy nagyobb adásvételt, a vállalkozóknak pedig az év üzletét helyezik kilátásba a csillagok.

A nyárutón a pénzkiesést ne nyereményjátékokkal próbálja pótolni, mert kiadásait gyarapítja csak, és az ősz első fele is mértékletességet kíván. Az év utolsó két hónapjában Fortuna ismét kegyben részesítheti.

NYILAS

A január szerencsében mérve mértékletességet jelez. Ám a február már szolgáltat némi reményt, bár nem lottóötös formájában. A tavaszkezdet egy régebbi keletű kölcsön vagy kintlévőség viszontlátását ígéri. A tavasz második fele óvatosságra inti a kockázatvállalások tekintetében, és ehhez lehet hasonlatos
a nyárutó is. Ám a június-júliusi időszak kedvezően hat mindennemű, Fortunát megkísértő próbálkozásra.

Szeptembertől szerencsés periódus veheti kezdetét, melyet mindössze a november szakíthat meg váratlan kiadások sokaságával, az év végén, december közepén azonban ismét sikerszériát tudhat majd magáénak.

BAK

Már az év elején pártfogásba veheti Fortuna, de ekkor csak egy kisebb nyereményben reménykedhet, és annak is rég meg lehet a helye. Februárban egy pénz alapú nyereményjátékban lehet szerencsés, és a tavasz első fele is sikeresnek ígérkezik. A nyár első felében szintén kitűnő lehetőségek adódhatnak, és itt alkalma nyílhat anyagi helyzete jobbítására, amihez akár a nyereményjátékokat is bátran segítségül hívhatja.

Az augusztus azonban fokozott óvatosságot kíván, majd a szeptember ismét szerencsés lehet, ahogyan az október is. Novembertől igen pozitív fordulat várható, így az év végéig érdemes élni a helyzet kínálta lehetőségekkel.

VÍZÖNTŐ

Már januárban kedvezőek a kilátásai. Ám ennek februárban böjtje lehet, így tartózkodjon minden spekulációtól, mert a veszteség veszélye fenyeget! Még márciusban is érdemes visszafogni a szerencsejátékokra szánt kiadásokat. Áprilisban egy sikeres adásvétel vagy egy jó áron történő vásárlás jelenthet szerencsét.

A május ismételten a költségek visszafogására figyelmeztet, ám a nyár első fele mindenért kárpótlást nyújthat. Arra figyeljen, hogy a
nyár­­utón nehogy valamilyen furfangos csel áldozatává váljon! Októberben váratlan jövedelemhez juthat, így érdemes megkísérteni Fortunát. Hasonló jókat ígér az év vége is.

HALAK

Az év elején hajlamos lehet nagyobb kockázatot vállalni, mint indokolt volna, és ez az időszak egészen a tavasz közepéig eltarthat. Az április viszont szerencsésnek ígérkezik, bevételei növekedhetnek. A nyár első felében célszerű nyitottnak lenni a jövedelmező lehetőségekre, akár egy szerencsejáték formájában is. A nyárutón javasolt kerülni a bizonytalan kimenetelű üzleteket, mert Fortuna mást vesz pártfogásába.

Az ősz első fele egy szerencsés lehetőséget kínál, amivel ismét gyarapodhat a bankszámlája. Szerencse ügyében az év további hónapjai vámot szedhetnek, így a megfontoltság legyen a vezérfonala! 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

origo.hu

Már Magyarországon is rendelhető az új Opel Astra, az árától hanyatt fog esni

metropol.hu

Tovább fokozódik a Kulcsár Edina–Csuti-ügy: Tommyboy is elárulta a véleményét

life.hu

Vége! Többé soha nem láthatjuk együtt Kiszel Tündét és lányát

mandiner.hu

„Belebetegszem a tehetetlenségbe” – Így panaszkodnak az ország sorsáról liberális hírességek (videó)

sonline.hu

A parkban rugdosta meg barátnőjét egy segesdi fiatal

origo.hu

Életveszélyes állatok lepték el az ausztrál partokat

nemzetisport.hu

PL: a 94. percben még a Leicester vezetett, végül a Tottenham nyert

vg.hu

Visszavonulót fújt a forint

nemzetisport.hu

Női kézi: rejtett kamerákat találtak egy német csapat öltözőjében

szon.hu

Pikáns jelenet - melltartóban táncol Barbi (videó)

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: a szárnyaló Montenegró a horvátokat is elpáholta

origo.hu

Leállt egy baba légzése a kocsiban, az anyja berohant vele a tűzoltókhoz, és megtörtént a csoda