Test és lélek

Az ügyes csábítás előhozza a férfiból a szenvedélyes vadászt

Bors

2012. november 27. kedd 21:00

Már egy ideje együtt vagyok a barátommal, de szeretném meglepni valamilyen újfajta szexszel. Meg lehet tanulni valahol ehhez a praktikákat, vagy utánozzam inkább a pornófilmek figuráit? U. P., 24 éves

A férfi és a nő kapcsolatának mozgatórugója a szexuális életük minősége. A legtöbb ember tagadja, hogy a szexuális élet olyan fontos, mint a megfelelő táplálék, a mozgás, a jó levegő. Még mindig sokan tabu témának tekintik a szexualitást, és agyonhallgatják, mások zavarukban közönséges szavakkal illetik. Egy biztos, hogy mindenkit izgat a téma. Önben megszületett az igény, hogy valami meglepő, új és élvezetes módon szerezzen örömöt a barátjának, és nyilván saját magának is. A szex ugyanis (jó esetben) társas tevékenység.

Szexuális praktikákat, pózokat bárhol lehet tanulni. Könyvekből, filmekből, saját kreatív fantáziára támaszkodva. Talán segít, ha néhány dolgot átgondolunk. Ne felejtsük el, hogy amikor egy nő kerek perec megmondja, mit akar kipróbálni, mit szeretne a szexben, akkor a legtöbb férfi megijed, hogy most valami olyat kell teljesítenie, amire nem lesz képes.

Alapszabály, hogy a szexben azért mégis a legtöbbször a férfi irányít. Azt javasolom, hogy ne kész akciótervvel kezdjen neki az emlékezetesre tervezett alkalomnak, hanem készítse elő jól a terepet. Válassza meg a környezetet, tegye izgatóvá, flörtöljön a párjával, kacérkodjon. Ezek előhozzák a férfiből is a szenvedélyes vadászt, aki bármit megtesz azért, hogy becserkéssze és „leterítse” a vadat. S ez esetben nagy a valószínűsége, hogy az ő fantáziája is beindul, és közösen megtalálják azokat az új pozíciókat, formákat, érintéseket, amelyek szokatlanul, különlegesen jók mindkettőjüknek.

Minden könyvnél és filmnél jobbat tud alkotni a spontán vágyaira hagyatkozó páros. Bármilyen felvilágosító, szexuális kultúrát terjesztő minta jó lehet, de igazán emlékezetes szeretkezéseket a közösen, egymás örömére kitalált ölelések adnak. 

További cikkek

Intim

Öt mondat, amit senki sem akar hallani szex után

Ezotéria

Izgalmas napok elé néz a szerelemben ez a három csillagjegy

Ez is érdekelhet

borsonline.hu

Döbbenetes részletek: Ezek voltak a koronavírusban meghalt humorista utolsó szavai

borsonline.hu

Drámai részletek derültek ki a Tatabányán, jég alatt talált Róbert halála kapcsán

origo.hu

Halle Berry januárban is a szabadban meztelenkedik - fotó

hirtv.hu

Escobar utódját kapták el Budapesten, akár 1260 milliárd forintot is kereshetett volna 16 tonna kokainon

kisalfold.hu

Rossz besorolásból lett súlyos baleset az M1-esen - videó

origo.hu

Szokatlan megjelenésű, ritka mezeikabóca-félét találtak Ugandában

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Jó volt hallani a lelátóról: Pick Szeged, Pick Szeged! – Joan Canellas

vg.hu

Elon Musk ezúttal a kötelező oltás ellen tüntetőket támogatja

nemzetisport.hu

Férfi kézi Eb: Csodálatos volt Budapesten játszani, elképesztő az aréna – Sagosen

borsonline.hu

Bemásztak az ablakon, alvás közben erőszakoltak meg egy budapesti nőt

origo.hu

Zalatnay Sarolta: külföldi szexkalandoktól a meztelen képekig - fotók