Készítsen olcsón, házi nassolnivalót!

PUBLIKÁLÁS: 2012. március 01. 15:00
A szárítás az egyik legrégibb tartósítási módszer. A mesterséges vízelvonást követően tucatnyi élelmiszer áll el akár egy egész évig. Ehhez szolgálunk hasznos tippekkel az alábbiakban.
100 C-fok felett nyisson ajtót!
A gázsütők esetében a legkisebb fokozat általában 150–160 C-fokos hőmérsékletet jelent, míg villanytűzhelyeknél ez hozzávetőleg 80–90 C-fok. Mivel aszaláshoz ez utóbbi az ideális, ha gáztűzhellyel dolgozik, résnyire nyissa ki az ajtaját.





Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.