Test és lélek

Készítsen olcsón, házi nassolnivalót!

Létrehozva: 2012.03.01.

A szárítás az egyik legrégibb tartósítási módszer. A mesterséges vízelvonást követően tucatnyi élelmiszer áll el akár egy egész évig. Ehhez szolgálunk hasznos tippekkel az alábbiakban.

100 C-fok felett nyisson ajtót!
A gázsütők esetében a legkisebb fokozat általában 150–160 C-fokos hőmérsékletet jelent, míg villanytűzhelyeknél ez hozzávetőleg 80–90 C-fok. Mivel aszaláshoz ez utóbbi az ideális, ha gáztűzhellyel dolgozik, résnyire nyissa ki az ajtaját.





Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek