A divat a konyhában is jelen van, bár kicsit lassabban változik, mint a ruháknál. Nagymama imádta a zománcozott edényeket, anyu már a kívülről fémesen csillogó teflonokért volt oda, ma pedig már a szuper okos, hőtárolós talpú lábasoké a tér.
Tipp: Vásárláskor érdemes átgondolni, milyen ételek készítésére fogjuk használni leggyakrabban új szerzeményünket, és ahhoz igazítani az edény minőségét, típusát
Zománcozott edények
Előnye: Hátránya: Tisztítása:
Kerámiabevonatú
Előnye: Hátránya: Tisztítása:
Teflon
Előnye: Hátránya: Tisztítása:
Öntöttvas lábas
Előnye: Hátránya: Tisztítása:
Rozsdamentes acél
Előnye: Hátránya: Tisztítása:
Cserépedény Előnye: Hátránya: Tisztítása: Bors
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.