Ûrhajók anyagából készül a mai lábas

PUBLIKÁLÁS: 2012. február 22. 21:00
A divat a konyhában is jelen van, bár kicsit lassabban változik, mint a ruháknál. Nagymama imádta a zománcozott edényeket, anyu már a kívülről fémesen csillogó teflonokért volt oda, ma pedig már a szuper okos, hőtárolós talpú lábasoké a tér.
Tipp:
Vásárláskor érdemes átgondolni, milyen ételek készítésére fogjuk használni leggyakrabban új szerzeményünket, és ahhoz igazítani az edény minőségét, típusát
Zománcozott edények

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Kerámiabevonatú

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Teflon

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Öntöttvas lábas

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Rozsdamentes acél

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Cserépedény
Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:
Bors
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.