Test és lélek

Ûrhajók anyagából készül a mai lábas

Létrehozva: 2012.02.22.

A divat a konyhában is jelen van, bár kicsit lassabban változik, mint a ruháknál. Nagymama imádta a zománcozott edényeket, anyu már a kívülről fémesen csillogó teflonokért volt oda, ma pedig már a szuper okos, hőtárolós talpú lábasoké a tér.

Tipp:
Vásárláskor érdemes átgondolni, milyen ételek készítésére fogjuk használni leggyakrabban új szerzeményünket, és ahhoz igazítani az edény minőségét, típusát
Zománcozott edények

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Kerámiabevonatú

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Teflon

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Öntöttvas lábas

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Rozsdamentes acél

Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:

Cserépedény
Előnye:
Hátránya:
Tisztítása:
Bors
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek