A Bors Menü ajánlata: gesztenyével töltött pulyka

PUBLIKÁLÁS: 2010. december 17. 13:00
A hideg hónapokban különösen jólesnek a kiadós ebédek, vacsorák. Most egy olyan receptet mutatunk be, ami jól illik az ünnepi asztalra, de a hétköznapokon vagy a hétvégéken is nagy sikert arat majd a családban.
Tipp:
A töltelék néhány órával a sütés előtt is elkészíthető, fontos, hogy addig hűtőben tároljuk.
Gesztenyével töltött pulyka

Hozzávalók 12 személyre:


Töltelékhez:













Elkészítés:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Elkészítési idő: 3 óra



Bors Menü
Google News Borsonline
A legfrissebb hírekért kövess minket a Bors Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.