Test és lélek

A Bors Menü ajánlata: gesztenyével töltött pulyka

Létrehozva: 2010.12.17.

A hideg hónapokban különösen jólesnek a kiadós ebédek, vacsorák. Most egy olyan receptet mutatunk be, ami jól illik az ünnepi asztalra, de a hétköznapokon vagy a hétvégéken is nagy sikert arat majd a családban.

Tipp:
A töltelék néhány órával a sütés előtt is elkészíthető, fontos, hogy addig hűtőben tároljuk.
Gesztenyével töltött pulyka

Hozzávalók 12 személyre:


Töltelékhez:













Elkészítés:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Elkészítési idő: 3 óra



Bors Menü
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek