Test és lélek

Íme a főboszorkány szerelemébresztő tippje

Létrehozva: 2010.01.30.

Szegedi Erika, Magyarország és Európa főboszorkánya a konyhában is nagy mágus. Receptjeibe mindig belecsempész egy kis boszorkányságot is. Varázslatos tanácsait a Bors olvasóival is megosztja.

Pápaszem

Hozzávalók:
6 db közepes burgonya, 6 szelet bacon szalonna, 6 szelet baromfi felvágott, 6 db tojás, 1 nagyobb fej vöröshagyma, 10 dkg vaj, 3 evőkanál étolaj, só, bors

Elkészítés: A hat szem burgonyát héjában megfőzzük, majd megpucoljuk. A közepét kiskanállal kivájjuk, és kivajazott tepsibe helyezzük. A kikanalazott krumplik belsejét mellé rakjuk. A kivájt burgonyák belsejét a felvágottal és a baconszalonnával kibéleljük, majd ízlés szerint sóval és borssal ízesítjük. Étolajjal meglocsoljuk és apróra vágott vöröshagymát szórunk a tetejére. Előmelegített sütőben 200 fokon tizenöt percig sütjük. A sütőből kivéve a kivájt burgonyák belsejébe tojást ütünk és még negyedórára visszatesszük a sütőbe. Az elkészült ételt savanyúsággal tálaljuk.









Faludi Koppány
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek