Szabó Bence: Niki szexsztorijai szánalmasak

Vívókörökben azt rebesgetik, Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című botránykönyvének egyik szereplője Szabó Bence, a MOB főtitkára. A sportvezető készséggel válaszolt a Bors kérdéseire.
Vívókörökben azt rebesgetik, Szepesi Nikolett Én, a szexmániás című botránykönyvének egyik szereplője Szabó Bence, a MOB főtitkára. A sportvezető készséggel válaszolt a Bors kérdéseire.

Miután a szerző alaposan körülírta, az olimpiai kardvívó aranyérmes Szabóra is rá lehet ismerni Szepesi kitárulkozó vallomásában. A szexuális kicsapongásait naturális részletességgel ecsetelő korábbi úszónő azt állította, egy olyan apja korabeli olimpiai bajnok kardozó tette magáévá egy balatoni vitorláson, akinek a fia élvonalbeli labdarúgó.

A sokakat kellemetlen helyzetbe hozó Niki szerint egyéjszakás szexpartnerén már látszódtak az öregedés jelei, ám a férfiasságával nem volt gond. Mi persze rákérdeztünk a MOB főtitkáránál: hallott-e a könyvről, és mi a véleménye róla, no meg a személyét illető részről.

– Természetesen értesültem róla – válaszolta Szabó Bence, Barcelona bajnoka –, elvégre a fél ország erről beszél. A főtitkár két esetet mesélt a múltjából. Évekkel ezelőtt beült a Capella nevű szórakozóhelyre Farkas Péter olimpiai bajnok birkózóval. Ez közismerten az egymást kedvelő urak kedvenc találkozóhelyének számított.
– Miután együtt láttak bennünket, lépten-nyomon azt hallottam, meleg kapcsolat fűz Farkashoz – magyarázta.

– Később egy társkereső internetes fórumon Tomin családi néven, de az én fényképem alatt azt írták, hogy bizonyos könnyűvérű hölgyek társaságát keresem. Aki ismert sportember, annak számolnia kell efféle kitalált históriákkal.

Felvetésünkre, a balatoni kaland Nikivel igaz-e, és fontolgat-e pert a könyv állításai miatt, a főtitkár ezt válaszolta: – Engem nem érdekel egy volt harmadosztályú sportoló szánalmas kapálózása…

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors