Messi fia tenyerét varratta a lábára - fotók

Manapság már alig találni labdarúgót tetoválás nélkül. A sportág legnagyobb nemzetközi sztárjai a testüket díszítő minták mennyiségében is élen járnak.
Manapság már alig találni labdarúgót tetoválás nélkül. A sportág legnagyobb nemzetközi sztárjai a testüket díszítő minták mennyiségében is élen járnak.

Lionel Messi: Az argentin csillag bal lapockáján örökítette meg édesanyja arcképét. Kiemelt hely jutott első fia születési dátumának – 2012 novembere – is, a bal alsó lábszárán pedig Thiago tenyérlenyomata látható. A sztár jobb felkarján a szenvedő Jézus Krisztus arcképe ad erőt mindennapjaihoz.

Zlatan ibrahimovic: A svéd támadó saját bevallása szerint ifjabb korában irtózott a tetoválásoktól, aztán megérezte, hogy azok erőt adhatnak neki, ráadásul megvédik a bajtól két gyermekét és az élettársát. A felismerés után gyakorlatilag televarratta magát, Leonardo da Vincitől kezdve buddhista szerzetesig sokan feltűnnek a bőrén.

Neymar: A legbecsesebb szuvenírje a Barcelona 2015-ös BL-győzelmére emlékeztető BL-trófea. A bal füle mögött szárnyaló három madár azt jelképezi, hogy a brazil csatár miként jut egyre feljebb és feljebb, míg a jobb bicepszén édesanyja arcképe látható.

Sergio Ramos: A spanyol válogatott védő új szerzeménye a bal kézfején látható virág, ami a Bayern München elleni 2-1-es Real Madrid-győzelem emléke. 52 (!) tetoválása mellé hamarosan jöhet a következő, feltéve, ha csapatával megnyerik a kijevi BL-döntőt.

Mézeskalács alapreceptet keresel? Próbáld ki a kedvencünket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors