Kitört a botrány Kobe Bryant családjában: özvegye kirúgta az anyját a házból

Vanessa Bryant édesanyja a kamerák előtt vallotta be, lánya kirúgta őt a házukból és még a kocsit is visszaköveteli.
Vanessa Bryant édesanyja a kamerák előtt vallotta be, lánya kirúgta őt a házukból és még a kocsit is visszaköveteli.

Az Univision csatornának adott interjút Vanessa Bryant édesanyja, Sofia Laine. Az asszony zokogva vallotta be, hogy a lánya ráordított, hogy "hagyja el a házat". Kobe Bryant özvegye a kocsit is visszakövetelte az anyjától, mondván, arra a családnak szüksége van.

Sofia megsértve érzi magát és nem érti, miért zavarta el a lánya. Egyelőre azonban az asszony sem árulta el, min vesztek össze ennyire a lányával.

Miután Kobe Bryant és 13 éves lánya helikopterbalesetben életét vesztette, Sofia odaköltözött Vanessához és három gyermekéhez. Sokat segített nekik, hogy megbirkózzanak a gyásszal. A család egyik barátja akkoriban azt nyilatkozta a sajtónak, hogy "Sofia Vanessa támasza, a kősziklája, akire mindenben támaszkodhat".

Sokan állnak értetlenül a mostani viszály előtt, hiszen azt gondolták, a közös veszteség csak összekovácsolta a családot.

Kobe és az anyósa egyébként nagyon jó viszonyban volt egymással, különleges volt a kapcsolatuk, miután a kosaras maga vallotta be, hogy a saját szüleivel nem állnak közel egymáshoz. Sofia amolyan pótanya volt az életében. Ezért is esett különösen rosszul Sofiának, hogy a lánya kegyetlenül kirakta - írta a Daily Mail.