Hám nélkül teljesít Pogba

Bár már az Egyesült Államokban rúgja a labdát, de Zlatan Ibrahimovic azért kifejtette nézeteit egy csúnya angliai vita kapcsán.
Bár már az Egyesült Államokban rúgja a labdát, de Zlatan Ibrahimovic azért kifejtette nézeteit egy csúnya angliai vita kapcsán.

Korábban a klasszis svéd futballista a Manchester Unitedben együtt dolgozott José Mourinho portugál edzővel, aki az utóbbi fél évben alaposan összerúgta a port az angol együttes francia világbajnokával, Paul Pogbával.

– Arról nem kívánok nyilatkozni, hogy kettejük torzsalkodásában kinek volt igaza, mert nincs ismeretem a valódi háttérről – mondta Ibrahimovic. – De mivel Mourinhót már menesztették, Pogba pedig maradt a Unitednél, egészen nyilvánvaló, hogy a francia középpályás korábbi edzőjének magatartásával volt a baj.

Pogba nem bírja, ha túlságosan irányítják © AFP

Ebben igaza is van, mert a középpályás mostanában valóban remekül teszi a dolgát.

– Ennek az a magyarázata, hogy a MU ideiglenes trénere, a norvég Ole Gunnar Solskjaer megfelelően bánik vele. Pogba az a típusú világsztár, akit nem lehet kordában tartani. Meg kell hozzá találni a megfelelő hangot, és akkor valósággal alkot a gyepen. Solskjaer szabadságot biztosít neki, ebből fakadóan jószerével azt csinál a pályán, amit akar. Olyan mint egy versenyló. Megtáltosodott, mert most nem tesznek felesleges hámot a nyakába.

Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors