Elhunyt az amputált lábú gólkirály

Kislánya első születésnapja után tizenhárom nappal elhunyt Orsós Krisztián, a Lökösháza gólkirálya, akinek tavaly augusztusban vágták le az egyik lábát.
Kislánya első születésnapja után tizenhárom nappal elhunyt Orsós Krisztián, a Lökösháza gólkirálya, akinek tavaly augusztusban vágták le az egyik lábát.

Élete meccsét vívta az elmúlt több mint fél évben a 22 éves lökösházi focista, Orsós Krisztián – ám szervezete feladta a harcot.

„Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy 12 órakor Krisztián az angyalokhoz költözött! Nyugodj békében, drága vőnk! Emléked örökké szívünkben él!” – tudatta családja kedd délután a Facebookon.

A Bors úgy értesült a 2017/18-as fociszezont 95 góllal záró, ezzel házi gólkirályi címet szerzett. Krisztián tragédiáját az a daganatos megbetegedés okozta, ami miatt tavaly augusztusban térdtől lefelé le kellett vágni az egyik lábát. Ahogy megírtuk, az amputáció volt az egyetlen esélye az életben maradásra, és hogy fel tudja nevelni a kislányát.

Októberben műlábat kapott. Beszámoltunk arról is, hogy novemberben letaglózó hírt közölt vele az orvosa: áttétveszélyes a daganat, és kemoterápiás kezelésre kell járnia. Ehhez anyagi támogatásra volt szüksége, amiért a Bors egy az olasz világbajnok focista, Paolo Rossi által dedikált labdát is felajánlott neki árverésre.

Krisztián sokáig hősiesen küzdött a gyilkos kórral, kislánya első születésnapját még megélte az elmúlt hét végén, aztán tizenhárom nappal később az égi focipályákra költözött.

Diós és mákos bejgli, úgy, ahogy a nagyi készíti

@borsonline

Elindult a Bors #dellatanc kihívása 💃 Töltsd fel a saját #dellatanc videódat a borsonline.hu-ra és nyerj Samsung fülhallgatót! #bors #reklam #nekedbe

♬ eredeti hang - Bors