Tragédia

Megtudtuk, ki halt meg a hétvégi horrorbalesetben - rengetegen ismerték és gyászolják

B.

Létrehozva: 2024.05.17.

Módosítva: 2024.05.17.

Rajongói összetörtek, amikor kiderült, hogy ő a tragédia áldozata.

Rengetegen gyászolják azt a 26 éves lányt, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett a hétvégi, május 11-én történt horrorbalesetben, hogy a kórházban elhunyt. Valentinának több mint 19 ezer követője volt az Instagramon, a rajongói összetörtek, amikor kiderült, hogy ő a tragédia áldozata.

Valentina Renso autóversenyző és influenszer vezette azt a BMW-t, amely elszenvedte a horrorbalesetet Olaszországban - tudtuk meg a The Sun beszámolójából. Őt és két barátját úgy kellett kivágni a roncsból, azonnal kórházba szállították őket. A népszerű lány súlyos lábsérülést szenvedett, aminek következtében olyan sok vért veszített, hogy leállt az agyműködése. Az orvosok hiába tettek meg mindent, három nappal a baleset után, május 14-én a padovai kórházban elhunyt.

Találkoztunk volna néhány barátunkkal, hogy a szabadban pizzázunk egyet, ahogyan azt rendszeresen tettük. Valentináék elmentek a pizzákért kocsival, én pedig később csatlakoztam volna hozzájuk, de már soha többé nem beszéltünk

- mondta az elhunyt lány egyik barátja, Demis Quagliato.

Valentinának több mint 19 ezer követője volt az Instagramon, amikor a rajongói megtudták, hogy ő a horrorbaleset áldozata, teljesen összetörtek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek