LIVERPOOL

Szoboszlai Dominik történelmet írt, és több milliós luxusban fotózták

CHI

Létrehozva: 2023.12.30.

A Liverpool Szoboszlai Dominikkel a soraiban történelmi sikert aratott a Boxing Dayen. A Bors online heti legolvasottabb sportcikkei közül válogattunk.

Új rekordot állított fel Szoboszlai Dominik a Liverpoollal a Boxing Day 1860 óta íródó történelmében. A Szoboszlaiért idén 70 millió eurót kiperkált német vezetőedző, Jürgen Klopp irányításával ezen a különleges napon hatból a hatodik győzelmet aratta a 'Pool, ráadásul úgy, hogy ezeken összesen 19-1 a gólkülönbsége. Ilyen sorozatra még egyetlen csapat sem volt képes az angol élvonalban. 

Klopp csapata hibátlan karácsonykor:

2015: Liverpool–Leicester 1-0

2017: Liverpool–Swansea 5-0

2018: Liverpool–Newcastle 4-0

2019: Leicester City-–Liverpool 0-4

2022: Aston Villa–Liverpool 1-3

2023: Burnley–Liverpool 0-2

Egy TikTok-felhasználó kiszámolta, hogy forintban a 2 milliót is meghaladja Szoboszlai Dominik átlagos, hétköznapi öltözéke. A magyar focistáról az Instagramon osztottak meg a fotót. Az itt látható videóban tételesen felsorolták a fotón látható darabok márkáját és az árakat.

Felső: 1390 Euro - 531 ezer forint

Nadrág 1400 euro - 535 ezer forint

Cipő 1520 euró - 581 ezer forint

Táska 1150 euró - 439 ezer forint

Ez így összesen 2 millió 86 ezer forint.

...

Több tízezren hitték azt, hogy Lionel Messi feleségét, Antonella Roccuzzót egy idegen férfi ölelgeti. "Haver, nem én vagyok az egyetlen, aki azt hitte, Antonellát ölelgeted" - írta egy hozzászóló az argentin labdarúgó, Lautaro Martinez karácsonyi fotójához, ami nagyot ment az Instagramon. Az Inter csatárának felesége, Agus Gandolfo ugyanis megszólalásig hasonlít Lionel Messi nejére, Antonela Roccuzzóra. Különösen oldalról, első ránézésre döbbenetes a hasonlóság. Nem véletlen, hogy a fotó mellett záporoztak a hozzászólások arról, hogy Martinez valójában Messi szerelmét ölelgeti. Persze szó sem volt erről, Martinez a saját feleségével látható a fotón.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek