Bunyó

Videón a verekedés: Egyedül védte a játékosok családját a megvadult támadóktól a főhuligán

CHI

Létrehozva: 2023.05.19.

Verekedésbe torkolt az AZ Alkmaar-West Ham labdarúgó-meccs. Egy korábbi főhuligán megvédte az angol játékosok családját.

Botrányos jelenetekkel zárult a csütörtök esti AZ Alkmaar-West Ham (0-1) Konferencia Liga elődöntő. A hazai csapat kapucnis drukkerei a kiesést követően megtámadták az angol együttes családi szektorát, a játékosok feleségeire, barátnőire rontottak. A West Ham játékosai a veszélyt látva a családtagok védelmére siettek, de ebben segítséget kaptak a szurkolóiktól is. Két veterán, 50-es éveikben járó West Ham-drukker a lépcsők tetején sikeresen verték vissza a hollandok támadását. Egyiküket Knollsy néven emlegetik, róla számos fotó készült, szakadt pólóval fejezte be az estét. Egykor a West Ham hírhedt huligánja volt.

AZ Alkmaar v West Ham United: Semi-Final Second Leg - UEFA Europa Conference League
A West Ham egyetlen szurkolója, Knollsy útját állta a holland támadásnak Fotó: DeFodi Images / Getty Images

"Thilo Kerher barátnője mögött ültünk. Knollsy aggódott érte, ezért a lépcsősor tetejére ugrott, és ott hadakozott a rohamozó Alkmaar-szurkolókkal. Azt tette, amit akkor helyesnek érzett, megállította a támadókat" – írta az egyik szemtanú a Twitteren.

A West Ham kapusa, Alphonse Areola is a szeretteiért aggódott.

"Családtagjaim abban a szektorban nézték a meccset, amit támadás ért. Nagyon aggódtunk értük."

Végül a biztonságiak szétválasztották a feleket. Knollsynak azóta ingyen jegyet követelnek a Konferencia Liga-döntőre a közösségi oldalakon, illetve életre szóló bérletet a West Ham meccseire...

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek