Rossz jel?

„Ugye rendben van?” – Sírva aggódnak Michael Schumacher rajongói a fiával közös kép láttán

MM

Létrehozva: 2023.01.17.

Miért változtatta meg Mick Schumacher a profilképét? Rosszat sejtenek apja rajongói a szívbemarkoló közös fotó közzététele miatt.

Óriási riadalmat keltett Mick Schumacher szimpatizánsai körében – akiknek a többsége nyilván édesapja, Michael Schumacher rajongója is – a 23 éves F1-pilóta új, érzelmeket felkorbácsoló képe. A hétszeres világbajnok Schumi fia egy apjával közös fotóját állította be profilképének a Twitteren. 

Rendesen ráijesztett Schumacher rajongóira a fia
Rendesen ráijesztett Schumacher rajongóira a pilóta fia   Fotó: AFP

Miután a "nagy Schumacher" a 2013 végi síbalesetben elszenvedett agysérülése miatt immár több mint kilenc éve ápolásra szorul, az állapotát pedig gondosan titkolja a családja, nem csoda, hogy az ezernyi hozzászóló közül sokan aggódni kezdtek. A meglepődés és meghatottság mellett felmerült bennük: az apjával közös új profilkép annak a jele lehet, hogy valami nagy baj van Michael Schumacherrel.

"Ugye rendben van?";

"Remélem, minden oké";

"Kérlek, Mick, mondj valamit, mi történt"

"Legalább valamennyit árulj el, nem kell sok"

"Kérlek, ne az legyen az oka ennek, amit gondolok"

– olvasható több ilyen és hasonló aggodalmas komment is a több száz sírást, könnyeket jelző reakció között.

Sőt, még olyan is akadt, aki már Schumacher halálára asszociált, és egyből így üzent Mick képe alatt: "Nyugodjon békében apukád".

A Schumacherék sajtóügyeit intéző Sabine Kehmmel jó kapcsolatot ápoló Bild ugyanakkor megnyugtatta az aggódó rajongókat. A lap értesülése szerint kár különösebb jelentőséget tulajdonítani ennek a lépésnek, rejtett üzenetet gyanítani a közös kép mögött. Csupán arról van szó, hogy az új évre a Mercedes tesztpilótájának szegődött Mick egységesíti a közösségi oldalait. Márpedig a milliós Twitter-fiókján kívül, a hasonlóan népszerű Facebookján és a 3,4 millió követőt vonzó Instagramján már korábban is a fenti fotó volt a profilképe. 

És miután egy kép néha többet mond ezer szónál, a "kis Schumi" alighanem ezzel is csak azt akarja üzenni, amit pár napja, apja 54. születésnapján világgá kürtölt:

Boldog születésnapot minden idők legjobb édesapjának. Szeretlek

– írta akkor Mick Schumacher.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek