Neymar

Megható szavak, Pelé szívszorító üzenetet küldött a kórházból

szs

Létrehozva: 2022.12.12.

Pelé a kórházból üzent, a közösségi médiában nyugtatgatja honfitársát, Neymart, a brazil futballválogatott zsenijét.

Pelé a kórházból üzent

Pelé meglepetésének adott hangot akkor, amikor azt olvasta, hogy a brazilok sztárja, Neymar bejelentette, visszavonulhat a válogatottól. A dél-amerikai válogatott büntetőkkel kapott ki a horvátoktól a vb negyeddöntőjében, és Neymar ezt követően jelentette be a sokkoló hírt. Pelé az Instagram-oldalán arra buzdította a kiválóságot, hogy változtassa meg a döntését, folytassa pályafutását a brazil nemzeti tizenegyben.

– Ezen a világbajnokságon láttam, hogy fejlődsz – üzente Pelé. 

– Mindennap szurkoltam neked, és gratulálhattam katari góljaidhoz. Sportolóként az a legfőbb kötelességünk, hogy inspiráljunk. Inspiráljuk a csapattársainkat, a következő generációkat és általánosságban mindenkit, aki szereti a labdarúgást. Az örökséged még messze nem ért véget. Inspirálj minket továbbra is. Továbbra is boldogan fogom a levegőt csapkodni minden egyes gólodnál, ahogyan tettem ezt minden mérkőzésen, amikor a pályán láttalak.

Neymar a horvátok elleni meccsen a bal felső sarokba lőtt labdájával 77 gólossá lépett előtt, és holtversenyben Pelével vezetik a brazil válogatott örök góllövőlistáját.

Ezt a rekordomat majdnem 50 évvel ezelőtt állítottam fel, és a múltban senkinek sem sikerült megközelítenie sem 

tette hozzá Pelé.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek