Bunyó

Hivatalos személyt ütött meg, brutális eltiltás vár a vb sztárvédőjére

lm

Létrehozva: 2022.12.04.

A labdarúgó világbajnokság utolsó előtti csoportmérkőzésén Uruguay hiába győzte le Ghánát, kevesebb lőtt gólja miatt kiesett csoportjából. Hátvédjük, José María Giménez ezt követően ámokfutásba kezdett, aminek komoly következményei lehetnek.

Jose Maria Gimenezre (balra) brutális eltiltás várhat

Magabiztosan győzött Uruguay Ghána ellen a világbajnokságon, ez azonban nem volt elég a továbbjutáshoz, ugyanis Dél-Korea az utolsó pillanatban begyűjtötte a három pontot Portugália ellen, ezzel pedig a kevesebb lőtt gólja miatt Uruguay búcsúzott. A mérkőzés végén elmaradt egy sokak szerint jogos tizenegyes a dél-amerikai csapatnak, többek között emiatt veszítette el teljesen a fejét a csapat hátvédje, José María Giménez.

A 27 éves futballista a lefújást követően a kamerába ordibálta, hogy a bírói gárdát tolvajok alkotják, ezen felül Daniel Siebert játékvezetőnek is mondta a magáét. A dulakodásban Giménez a könyökét is használta, azonban nem Siebertet, hanem a FIFA versenyigazgatóját, Elkhan Mammadovot találta el. Sajtóhírek szerint hivatalos személy elleni támadás miatt 15 meccses eltiltás várhat a forrófejű hátvédre.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek