VALLOMÁS

Nagy lépésre szánta el magát Szilágyi Liliána, évek óta készül erre

Bors

Létrehozva: 2022.10.05.

Az úszónő gyerekkora óta egyfolytában ír.

Szilágyi Liliána

Akár évekig eltarthat az a bírósági per, melyet Szilágyi Liliána édesapja indított lánya ellen. Az apuka, Zoltán becsületsértés miatt indított eljárást lánya ellen, miután az úszónő nyilvánosan beszélt és írt arról, hogy gyermekkorában molesztálta őt. Liliána egyébként régóta készül arra, hogy „kiírja” magából a megpróbáltatásokat, már három évvel ezelőtt bejelentette, hogy belefogott életrajzának megírásába. 
 

Kiskorom óta vezetek naplót, ezt szeretném átültetni egy könyvbe. tudom, hogy nem lesz könnyű, mivel a gondolataimat és az érzéseimet szeretném megfogalmazni, ez pedig sosem könnyű 

– mondta korábban Szilágyi, akiről ekkor még nem tudta a nyilvánosság, milyen megpróbáltatásokon esett át.

Szilágyi Liliána
 


Azóta Szilágyi Liliána elmesélte, nem csak édesapja miatt szenvedett gyerekkorában, de arról bővebben majd a könyvében lehet olvasni.
- Volt egy elég érdekes barátnőm, aki engem nagyon sokat bántott. El is kellett mennem a suliból. Egy elég beteg lány volt egyébként, meglepő módon olyan dolgokat csinált, amit még felnőttől sem nagyon hallottam, és pánikbeteg lettem – nyilatkozta a Sunday Brunch című műsorban Liliána, aki a naplóit oda szeretné majd adni húgának, Gerdának, akivel nem tartja a kapcsolatot, mióta elköltözött édesapjától.
Szilágyi Liliána tehát már teljesen új életet él, az úszást végleg abbahagyta, most az írásra koncentrál, valamint a hozzá hasonló „áldozatok” megsegítésére. Emellett végre boldog párkapcsolatban él szerelme, Zsombor mellett.

Fotó: Szabolcs László


A könyve biztosan nagy vihart kavar majd, akárcsak 2013-ban Szepesi Nikolett vallomása, aki arról írt, hogyan zaklatták kiskorában az uszodában, ő meg is nevezte egyik masszőrét, aki kihasználta őt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek