Egészségetekre!

Boldog mulatozás, körúti kocsmában bulizott Szalai Ádám a szurkolókkal és Dzsudzsákékkal

Bors

Létrehozva: 2022.09.27.

Módosítva: 2022.09.27.

Viszonozták a drukkerek a 2015-ös italmeghívást. Szalai már a lelátón belehúzott egy üvegbe, aztán a nagykörúti sportpubban folytatódott a buli.

Szalai Ádám búcsúja

Ahogy 2015-ben, az Európa-bajnoki szereplés bebiztosítása után, úgy most, az utolsó válogatott mérkőzése után is előbb a lelátóra mászva (lásd alábbi fotónkon!), majd egy körúti pubban bulizott együtt a szurkolókkal és jelen lévő játékostársaival Szalai Ádám.

Szalai Ádám a lefújás után kikapaszkodott a táborba, ahol rögtön megkínálták
Szalai Ádám a lefújás után kikapaszkodott a táborba, ahol rögtön megkínálták (Fotó: Szabolcs László)

A drukkerek Ziccer - TrollFoci Sport Pubból feltöltött éjszakai fotói tanúsága szerint többek között Szoboszlai Dominik, Schäfer András és Dzsudzsák Balázs is a helyszínen volt.

Emlékezetes, Szalai Ádám a 2016-os Eb-részvétel kiharcolása (vagyis 2015 novemberében, a Norvégia elleni 2-1-es pótselejtező-visszavágó) utáni éjszaka is egy körúti kocsmában ünnepelt együtt a jelenlévő szurkolókkal:

Erre utalva a Carpathian Brigade az olaszok elleni meccsen a következő feliratú molinót feszítette ki a búcsúzó csapatkapitánynak:

Köszönünk mindent, Ádám! Ma mi fizetjük a pálinkát!

Sőt, a szurkolótábor Facebook-oldalára feltöltött fotó tanúsága alapján Szalai már a lefújás után elfogadta a meghívást, meghúzva egy flaskát.

"Egészségedre, Ádám!"

- üzenték neki ezúton is.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek