Tragédia

„Meggyilkolták az unokatestvérem” – Összetört a gyásztól a világsztár

szs

Létrehozva: 2022.08.22.

Egy bár előtt támadták meg Tyson Fury bokszvilágbajnok 31 éves unokaöccsét és a társaságában lévő 17 éves fiút. Fury rokonára késsel támadtak, és nem élte túl a szúrást.

Forrás: Pexels

Gyászol Tyson Fury, a profi nehézsúlyú ökölvívás nemrég visszavonult kiválósága. Unokaöccsét, a 31 éves Rico Burtont és tinédzser barátját két fiatalember ok nélkül megkéselte. Burtont nyakon szúrták, s bár kórházba vitték, nem élte túl a támadást. Az Altrincham-ben lévő Goose Green bár előtt hajnali háromkor elkövetett gyilkosságot a 20 és 21 éves támadók minden előzmény nélkül követték el.

"Az unokatestvéremet tegnap este meggyilkolták, nyakon szúrták. Kezd lehetetlenné válni, hogy idióták kést hordanak maguknál. Ennek azonnal véget kell vetni, a kormánynak komolyabb büntetést kell hoznia a késes bűncselekményekre. Ez egy járvány és nem tudod, milyen rossz, amíg nem vagy érintett! Az élet nagyon értékes és nagyon gyorsan el lehet venni. Nyugodj békében Rico Burton! Remélem, az Úr jó helyet biztosít az égben – hamarosan találkozunk." – írta az Instagramon Fury.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek